Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Haaland kritiserer dommer på sociale medier efter Citys pointtab mod Spurs

Haaland var synligt irriteret over afgørelsen.
Haaland var synligt irriteret over afgørelsen.Profimedia
Erling Haaland står over for en mulig disciplinærsag efter at have klaget over dommer Simon Hooper på de sociale medier efter Manchester Citys dramatiske 3-3-kamp mod Tottenham søndag aften.

City-angriberen var rasende, efter at dommeren undlod at dømme fordel i de sidste minutter af den medrivende Premier League-kamp på Etihad Stadium.

Haaland blev fældet, men rejste sig hurtigt op og spillede Jack Grealish fri mod mål, men Hooper trak spillet tilbage og dømte frispark.

Haaland var en af flere City-spillere, der vredt protesterede mod dommeren, og han fortsatte sine protester efter kampen ved at lægge et klip af episoden ud på X, tidligere Twitter, med kommentaren "WTF."

Manager Pep Guardiola var ikke klar over Haalands indlæg på de sociale medier, da han talte med pressen efter kampen, men med henvisning til Haalands reaktion på banen indrømmede han, at han kunne forstå spillerens vrede.

"Det er normalt," sagde City-bossen.

"Hans reaktion var den samme som den var fra de andre 10 spillere. Reglerne er, at man ikke må tale med dommerne eller fjerdedommerne, så vi kunne have haft 10 spillere udvist i dag. Han er en lille smule skuffet. Hvis dommeren spillede for Man City, ville han også være skuffet over den kendelse, det er helt sikkert."

Guardiola forsøgte at moderere sin kritik og sagde følgende i et tv-interview, at han ikke ønskede at komme med en "Mikel Arteta-kommentar", med henvisning til Arsenal-managerens kontroversielle bemærkninger efter en kamp mod Newcastle i sidste måned.

Han tilføjede på pressekonferencen: "Jeg begår fejl, spillerne begår fejl. Jeg blev overrasket, for i det øjeblik Erling gik ned, er det fint at fløjte. Men når han så rejser sig op og fortsætter, og dommeren gør tegn til at spille videre, og derefter stopper spillet, efter Haaland har lavet afleveringen, så vil jeg ikke kritisere ham. På sidelinjen mister jeg bare nogle gange forstanden."