Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp bryder sig ikke om de tidlige lørdagskampe, men de giver point for Liverpool

Jürgen Klopp og Liverpool kan fortsætte flot stime tidligt lørdag.
Jürgen Klopp og Liverpool kan fortsætte flot stime tidligt lørdag.Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix
Liverpool-manager Jürgen Klopp er ikke tilfreds med at skulle spille den tidlige lørdagskamp, men hvis han kigger lidt på statistikkerne for Liverpools tidlige lørdagskampe, så kommer han nok i bedre humør.

Lørdagens Premier League-kampe bliver sparket i gang, når Liverpool går på banen på Selhurst Park, hvor de møder Crystal Palace

Kampen spilles klokken 13:30 dansk tid (12:30 i England), og det er bestemt ikke et tidspunkt, som Jürgen Klopp bryder sig om.

Den tyske Liverpool-manager har i flere ombæringer offentligt raset over det meget tidlige kamptidspunkt. Kritikken kommer særligt efter, at klubben har været i aktion sent onsdag aften, hvor de spillede på udebane mod Sheffield United.

Her var den tidligere Dortmund-træner også utilfreds med, at en TV-vært lavede sjov med hans holdning til de tidlige lørdagskampe.

Jürgen Klopp
Jürgen KloppPhil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Gode resultater på hadetidspunktet

Kigger man på Liverpools resultater, når de spiller tidligt om lørdagen, så er det vel egentlig svært at være utilfreds, hvis man holder med Liverpool. 

I femte spillerunde bragede de sammen med Wolverhampton på udebane klokken 13.30 på en lørdag. Her endte det med en 3-1-sejr, som blev sikret i slutminutterne. 

Godt en måned senere skulle de igen i aktion en tidlig lørdag. Denne gang kom rivalerne fra Everton på besøg. Endnu engang viste Klopps mandskab sig fra sin bedste side, da Liverpool vandt det traditionsrige opgør med 2-0, 

I slutningen af november stod de så over for endnu en tidlig lørdagskamp, og måske den sværeste af slagsen. Liverpool var nemlig på besøg på Etihad, hvor mægtige Manchester City stod klar. Liverpool leverede en bundsolid indsats og tog et 1-1-resultat med tilbage til Liverpool.

Det er muligt, at Jürgen Klopp hader at spille klokken 13:30 på en lørdag, men resultaterne vidner om, at spillerne er klar til at hive stærke resultater hjem.

Syv point i tre tidlige lørdagskampe, hvoraf den ene kampe var på udebane mod Manchester City. Det må siges at være godkendt.