Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp er 'virkelig glad' for at se Slot i spidsen for Liverpool

Liverpools tyske manager Jürgen Klopp smiler, da han tager sin sidste afsked med fansene.
Liverpools tyske manager Jürgen Klopp smiler, da han tager sin sidste afsked med fansene. AFP
Jürgen Klopp er overbevist om, at hans efterfølger i Liverpool, Arne Slot, er den rette mand til jobbet.

Klopp talte med ESPN Netherlands om den hollandske træner.

"Vi talte sammen en eller to gange (i starten)," sagde Klopp.

"Jeg tror, vi sms'ede et par gange mere. Men der er ikke noget, jeg kan fortælle ham, som han ikke selv ved. Lige nu vil jeg fra min side bare give ham positiv feedback i begyndelsen, for vi er alle mennesker, og han knoklede røven ud af bukserne."

"Jeg ved det, fordi turen er superintens på et år, hvor man har EM og Copa, og man ikke har holdet samlet, men de kommer, og man har en uge til den første kampdag og den slags.

"Så jeg tror, at han var i en lignende situation, men præcis den samme situation? Bestemt ikke. Da jeg så kampene, var det derfor, jeg så dem, ikke for at tænke, åh, hvordan ser det ud? Det arbejde, han gjorde, var indlysende, ideerne var indlysende. Og det er det bedste, man kan sige om træneren.

"Jeg blev virkelig glad, da jeg hørte, at Liverpool gik efter Arne Slot. Jeg var ikke involveret i noget som helst, sådan skulle det ikke være, og jeg er ikke sådan en fyr i baggrunden, der vil trække i tråde og sådan noget."

"Det vil jeg ikke have. Klubben er for stor, for god. Folk er for gode. Mange ting har ændret sig, siden vi rejste. Men den eneste bekymring for mig var, om de ville få en god træner. Liverpool var tidligt ude, og Liverpool fik en top, top, top-løsning i Arne Slot."