Klopps afløser åbner med udesejr over oprykker

Klopps afløser åbner med udesejr over oprykkerProfimedia
Liverpool vandt 2-0 ude over Ipswich i Premier League-premieren. Diogo Jota og Mohamed Salah scorede. Det er den første gang, en ny Liverpool-manager vinder sin første ligakamp siden Premier Leagues begyndelse.

Arne Slot kan glæde sig over at have hentet tre point i sin første betydende kamp som manager for storklubben Liverpool, hvor den 45-årige hollænder har taget over efter Jürgen Klopp.

KampstatistikOpta by Stats Perform

Lørdag vandt Slots mandskab Premier League-premieren med 2-0 ude over oprykkeren Ipswich på mål af Diogo Jota og Mohamed Salah.

Selv om indsatsen ikke var pletfri, kan Slot også være tilfreds med, at sejren var helt fortjent.

Den måske mest berømte Ipswich-supporter, musikeren Ed Sheeran, købte tidligere i denne uge en lille aktieandel i sin favoritklub.

Lørdag var han på plads for at se holdets første Premier League-kamp i 22 år, og selv om han ikke så sit hold få point, leverede de undertippede oprykkere trods alt en hæderlig indsats.

Det blåklædte hjemmehold ydede god modstand og havde også sine muligheder for at lave ravage på måltavlen i første halvleg, men udnyttede dem ikke.

Liverpool øgede tempoet og strammede grebet efter pausen, og Luis Diaz og Diogo Jota brændte hver en gigantisk chance, inden sidstnævnte åbnede målscoringen efter en times spil.

Efter en kikset offsidefælde kunne Mohamed Salah spille Jota fri til en let scoring.

Blot fem minutter senere øgede Mohamed Salah til 2-0 fra en position nær Ipswichs mål.

Meget mere underholdning fik de 30.000 tilskuere på Portman Road ikke, men kampen gav trods alt hjemmeholdets fans et håb om, at de ikke kun kommer til at være kanonføde i den stærke liga.