Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landsholdsbobler O'Riley skifter til Brighton

Matt O'Riley kommer til Premier League.
Matt O'Riley kommer til Premier League.STEVE WELSH/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Fodboldspilleren Matt O'Riley med to danske A-landskampe skifter fra skotske Celtic til engelske Brighton på en aftale frem til sommeren 2029.

Der kommer endnu en dansker i Premier League. Matt O'Riley har netop færdiggjort sit skifte til Premier League-klubben Brighton, hvor han har fået kontrakt til 2029.

Efter længere tids rygter er det nu officielt. Fodboldspilleren Matt O'Riley med to danske A-landskampe skifter fra skotske Celtic til engelske Brighton

Det bekræfter den engelske klub på sin hjemmeside.

Man oplyser ikke prisen på O'Riley, som har fået en kontrakt frem til sommeren 2029.

Den 23-årige midtbanespiller, som står noteret for to danske A-landskampe, kom til Celtic i 2022 og har siden udviklet sig til en stor profil i Celtic.

"Han er rigtig god til at indtage og angribe den rigtige plads. Han kan lide at lave dybe løb og ved, hvornår han skal angribe på det rigtige tidspunkt," lyder det fra hans nye cheftræner, Fabian Hurzeler, til Brightons hjemmeside.

"Han nyder at komme frem og angribe modstanderens straffesparksfelt, men han har også et godt defensivt instinkt. Den balance gør ham speciel. Han er en fantastisk karakter og har en god ambition om at lykkes, og det er noget, der er meget vigtigt for os."

Trods en stor 2023/24-sæson i Skotland fik O'Riley ikke en plads i den danske EM-trup i sommer.