Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landsholdskeeper Ramsdale underskriver ny kontrakt med Arsenal

Arsenal-målmand Ramsdale underskriver ny Gunners-aftale
Arsenal-målmand Ramsdale underskriver ny Gunners-aftaleProfimedia
Den engelske målmand Aaron Ramsdale har underskrevet en ny langtidskontrakt med Arsenal, meddelte Premier League-giganterne torsdag.

Den 25-årige spiller er blevet en fast bestanddel på Emirates, siden han kom til klubben i det nordlige London fra Sheffield United i 2021.

Hans nuværende kontrakt skulle udløbe i 2025, og mens Arsenal ikke har offentliggjort vilkårene for hans nye aftale, sagde britiske medier, at den skulle løbe indtil 2026 med mulighed for at forlænge med yderligere et år.

"Vi er alle så glade for, at Aaron har underskrevet en ny kontrakt," sagde Arsenal-manager Mikel Arteta til klubbens hjemmeside.

"Den måde Aaron har udviklet sig på i løbet af de sidste to år har været exceptionel med hans præstationer, bidrag og generelle tilpasning til klubben.

"Det er fantastisk, at vi fortsætter med at bygge vores fremtid med vores største talenter i vores unge trup. Vi ser alle frem til at nyde mange flere år med Aaron som spiller og person i fodboldklubben."

Ramsdale har spillet 39 kampe for Arsenal i denne sæson og har holdt 15 clean sheets i alle konkurrencer.

Men The Gunners' forsøg på at vinde Premier League-titlen er gået i stå i de seneste uger, og de er nu fire point efter førerholdet Manchester City med to kampe tilbage at spille.