Leicester får point i PL-comeback trods voldsom Tottenham-dominans

Leicester får point i PL-comeback trods voldsom Tottenham-dominansProfimedia
Leicester, der startede med tre danskere, vendte tilbage i Premier League med 1-1 hjemme mod Tottenham.

Det endte med en pointdeling, da Leicester i en hjemmekamp mod Tottenham mandag aften vendte tilbage til Premier League.

De to hold spillede 1-1 i en kamp, hvor den danske keeper Mads Hermansen leverede en god præstation i Leicester-målet.

Den danske keeper holdt med flere redninger hjemmeholdet inde i kampen, inden rutinerede Jamie Vardy i anden halvleg med sin scoring sørgede for et point til oprykkeren i første runde.

I første halvleg havde Pedro Porro gjort det til 1-0 for gæsterne.

Hermansen var ikke den eneste dansker på banen mandag aften. Foruden den danske keeper havde Leicester fundet plads til midtstopperen Jannik Vestergaard og venstrebacken Victor Kristiansen i startopstillingen.

Tottenham sad på første halvleg, og gæsterne fra London tilspillede sig flere fine muligheder.

Efter en lille halv time kom føringsmålet. Højrebacken Pedro Porro tog spurten ind i feltet og fik sat hovedet på et indlæg fra kreatøren James Maddison.

Leicester - Tottenham - Kamp-statistik
Leicester - Tottenham - Kamp-statistikFlashare

Hovedstødet sad helt ude ved stolpen og var uden for Hermansens rækkevidde.

Tottenham-dominansen fortsatte efter pausen, og gæsterne kom frem til flere store chancer.

Men Hermansen hev flere fornemme redninger op af ærmet i sin Premier League-debut.

At gæsterne ikke udnyttede chancerne, endte med at koste. Et lille kvarter inde i anden halvleg erobrede Victor Kristiansen bolden højt på Tottenhams halvdel.

Efter lidt spil endte bolden i panden på Jamie Vardy. I det lille målfelt udnyttede han dårlige Tottenham-markeringer og headede udligningen i mål.

Tottenham pressede i den resterende del af kampen på for sejren, men Mads Hermansen og resten af Leicester-defensiven stod imod trykket.