Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Leicester vinder sag og undgår pointstraf i Premier League

Leicester vinder sag og undgår pointstraf i Premier League
Leicester vinder sag og undgår pointstraf i Premier LeagueIAN STEPHEN/ProSportsImagesDPPI via AFP
Danskerklubben Leicester City har vundet en sag, der omhandlede et muligt brud på de økonomiske regler i Premier League.

Dermed slipper klubben for pointstraf, skriver nyhedsbureauet AFP.

I marts anklagede Premier League Leicester for overtrædelse af ligaens økonomiske regler over en treårig periode frem til 30. juni 2023.

Det er i den bedste engelske liga maksimalt tilladt at præsentere et underskud på 105 millioner pund over en treårig periode.

Leicester rykkede dog ned fra Premier League i sommeren 2023 og var på det tidspunkt dermed ikke reelt en del af ligaen længere.

Derfor har Premier League ikke bemyndigelse til at straffe dem, har en uafhængig kommission tirsdag afgjort. Det skriver britiske BBC.

"Det er ikke indlysende, at holdet skulle være underlagt Premier Leagues disciplinære kompetencer," skriver kommissionen i sin afgørelse.

Fra Premier League lød det tirsdag, at man var "overrasket og skuffet" over kommissionens beslutning. Leicester hilste afgørelsen velkommen og kaldte den en beslutning "i overensstemmelse med de gældende regler".

Fire danskere er i denne sæson en del af Leicester-truppen; målmændene Mads Hermansen og Daniel Iversen, backen Victor Kristiansen og forsvarsspilleren Jannick Vestergaard.

Både Nottingham Forest og Everton er tidligere blevet fratrukket point som følge af brud på ligaens økonomiske regler.