Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

LIVE Fodbold Tracker: Madrid trækker sig sejrrigt i topopgør på Santiago Bernabéu

Opdateret
Vinícius Júnior og Co. skal lørdag aften forsøge at få skovlen under formstærke Villarreal.
Vinícius Júnior og Co. skal lørdag aften forsøge at få skovlen under formstærke Villarreal.Matthieu Mirville/Zuma Press/Profimedia
Det er tid til endnu en spændende fodboldweekend på tværs af de bedste ligaer i Europa, hvor Liverpool, Bayer Leverkusen og Real Madrid alle er involverede på en travl lørdag.

Kl. 23:10 - Selvom Real Madrid ender med en 2-0-sejr må det siges at være lidt af en pyrrhussejr for madrilenerne. I kampens døende minutter må Dani Carvajal nemlig bæres fra banen. Det ligner en alvorlig skade til den erfarne spanske højreback. 

Kl. 22:44 - Real Madrid har bragt sig foran 2-0, men til gengæld har de også måttet se Vinícius Júnior gå fra banen, med hvad der ligner en skulderskade. Det var ellers netop brasilianeren, der bragede hjemmeholdet foran til 2-0 med et flot spark fra distancen.

Kl. 22:10 - Det blev ikke nogen god lørdag aften for Albert Grønbæk med Stade Rennais. På hjemmebane startede danskeren ganske vist inde, men i første halvlegs tillægstid måtte danskeren forlade banen med en skade efter 45 svære minutter med masser af boldtab. Klubbens anden dansker, Henrik Meister, er ikke udtaget til truppen, da han sidder ude med en skade.

Kl. 21:48 - Med et spark fra distancen, der dog tager en lille afretning, har Federico Valverde bragt Real Madrid på sejrkurs i hjemmekampen mod Villarreal. 

Kl. 21:28 - Krisen i Eindhoven er afblæst. PSV har således fået vendt 0-1 til 2-1 hjemme mod Sparta Rotterdam og Peter Bosz' tropper ser dermed ud til at fortsætte dominansen i den hollandske liga. 

Kl. 20:50 - Om 10 minutter fløjtes der gang i et spændende topopgør i La Liga. Her får Real Madrid nemlig besøg af formstærke Villarreal hjemme på Santiago Bernabéu. De to klubber indtager placeringer som henholdsvis nummer to og tre i La Liga i øjeblikket. 

Kl. 20:46 - Rasmus Nicolaisen blev for nylig udtaget til det danske A-landshold for første gang i karrieren, men denne lørdag er det ikke gået helt efter planen for danskeren i Toulouse. Nicolaisen og Co. kom ellers foran ude mod Lille, men det hjemmeholdet, der i midtugen besejrede selveste Real Madrid i Champions League, har i anden halvleg fået vendt 0-1 til 2-1, og fem minutter før tid måtte Nicolaisen endda se sig udskiftet. 

Kl. 20:30 - I den hollandske Eredivisie er der måske et sensationelt resultat under opsejling. I hvert fald er ellers så suveræne PSV Eindhoven kommet bagud på hjemmebane mod Sparta Rotterdam. 

Kl. 20:00 - Måske er det skadede Morten Frendrups fravær, der gjorde lørdagens opgør ekstra besværligt for Genoa. I alle tilfælde blev det til en slem 5-1-afklapsning lørdag eftermiddag for Genoa, der taber 5-1 ude mod Atalanta. 

Kl. 19:30 - Der er fløjtet til pause på Goodison Park, og det er med Jordan Pickford som hjemmeholdets hidtil helt store helt. James Tarkowski begik nemlig et tåbeligt straffespark i løbet af første halvleg, da han flåede Sandro Tonali i jorden, men Evertons tidligere stortalent, Anthony Gordon, kunne ikke omsætte overfor sin tidligere holdkammerat. Pickford fik pillet straffesparket, og derfor står det fortsat 0-0. 

Kl. 19:05 - Bo Henriksen har ovenpå en flot sæsonafslutning i seneste sæson haft en anderledes svært start på denne sæson i Mainz 05. Denne lørdag går det dog rigtig fint for danskerens mandskab. Ude mod St. Pauli er Mainz nemlig hurtigt kommet foran med 2-0, og dermed har Henriksen og Co. kurs mod den blot anden ligasejr i denne sæson.

Kl. 18:35 - I Liverpool er der sat gang i nok en Premier League-kamp, hvor Everton har besøg af Newcastle United. Her er der desværre ikke fundet plads til danske Jesper Lindstrøm i hjemmeholdets startopstilling. 

Kl. 18:02- En veritibel målfest i Brentford sluttede med en 5-3 sejr til Thomas Franks mandskab. 

Samtidig lykkedes det med møje og besvær for både Arsenal og Manchester City at hente sejre på hjemmebane, trods at begge mandskaber kom bagud undervejs. 

Resultaterne fra England
Resultaterne fra EnglandFlashscore

Dermed holder de trit med Liverpool, der ellers har lagt helt forrygende fra land i jagten på mesterskabet.  

Kl. 17:26 - Jonas Wind har med sin anden scoring i kampen og tredje scoring fordelt på to kampe bragt Wolfsburg på 3-1 i Bochum, hvilket også blev slutresultatet. Det skete på riposten fra hans eget, brændte straffespark.

Samtidig har Leverkusen sensationelt smidt en tilsyneladende sikker 2-0 føring mod miniputterne fra Holstein Kiel, der fik udlignet til 2-2 ved det tidligere HSV-stortalent Jann-Fiete Arp.

Trods næsten otte minutters overtid lykkedes det ikke for Leverkusen at lave "en Leverkusen" og score i overtiden, og dermed fortsætter mestrenes slingrende start på sæsonen, hvor de i modsætning til sidste sæson allerede har tabt en kamp.

Resultater fra Tyskland
Resultater fra TysklandFlashscore

Kl. 16:52 - Det står nu hele 4-2 til Brentford ved pausen, og samtidig holder Southampton stand mod Arsenal på Emirates, hvor det står 0-0 ved pausen. Det samme er tilfældet på Etihad, hvor Fulham er på 1-1 ved pausen mod mægtige Manchester City.

Stillingerne
StillingerneFlashscore

Kl. 16:28 - Verjudsigten i Brentford har tilsyneladende lovet, at det ville regne med scoringer, for efter blot 27 minutter har anfører Christian Nørgaard bragt værterne foran med 3-2 mod Wolves.

Kl. 16:17 - Jonas Wind har på kanten af offside scoret sit andet mål i sæsonen og har dermed bragt Wolfsburg foran med 2-0 i udekampen mod Bochum. Under fejringen af sit mål kom der dog lidt malurt i bægeret for danskeren, da han modtog en advarsel.

Det fremstår dog lidt usikkert, hvorfor han gjorde det, men det var øjensynligt for at være for provokerende foran hjemmeholdets fans.

Kl. 16:02 - Brentford har tre gange i træk scoret i det første minut, hvilket inden kampen mod Wolverhampton fik Thomas Frank til at joke med, at de havde trænet lodtrækning hele ugen, sådan at de kunne begynde kampen med bolden og fortsætte den vanvittige stime. 

Der gik dog hele 75 sekunder, før Mikkel Damsgaard svingede et følt indlæg ind i panden på Nathan Collins, der headede bolden i mål til 1-0.

Der gik så til gengæld heller ikke mere end fire minutter, før Matheus Cunha udlignede for Wolves. Underholdning lige fra startblokken.

Kl. 15:40 - Liverpool fik trods et stort spilovertag blot en sejr på et enkelt mål med hjem fra deres udekamp mod Crystal Palace. Det er Arne Slot og co. nu nok ligeglade med, for dermed forsvarer de deres førsteplads i ligaen efter denne runde.

Målscorer var Diego Jota efter blot ni minutters spil, og han blev dermed matchvinder i sin kamp nummer 100 for klubben. Cody Gakpo spillede en strålende kamp for Liverpool og opnår karakteren 8.2 hos Flashscore.

Spillerbedømmelser
SpillerbedømmelserFlashscore

Gakpo skabte fem chancer og havde flest afleveringer på banens sidste tredjedel for det engelske traditionshold.

Kampfakta
KampfaktaOpta by Stats Perform

Kl. 15:30 - Brentford møder på hjemmebane Wolves i Premier League, og her er der vanen tro et par repræsentanter for danskerkolonien med i startopstillingen. I dag er det Christian Nørgaard og Mikkel Damsgaard.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Joachim Andersen kan se frem til at bokse lidt med Erling Braut Haaland, når Fulham gæster Manchester City, mens Mads Hermansen og Viktor Kristiansen starter inde for Leicester i deres kamp mod Bournemouth.

Kl. 15:17 - I Serie B har Alexander Lind fået chancen fra start for Pisa for første gang i ligaen. De møder på hjemmebane Cesena.

Startopstilling
StartopstillingFlashscore

Kl. 14:55 - Vi er en lille halv time fra kampstart i Bundesligaen. Her er Jonas Wind med fra start, mens Joakim Mæhle varmer bænken for Wolfsburg, der gæster Bochum.

Hos Bo Svenssons Union Berlin vogter Frederik Rønnow som sædvanlig målet, mens Robert Skov er udskifter. Endelig er landsholdaktuelle Jens Stage selvfølgelig med for Werder Bremen efter hans vanvittige hattrick i sidste runde mod Hoffenheim.

Samtidig er både Mads Frøkjær-Jensen og Emil Riis med fra start hos Preston, der er på besøg hos Burnley. Andetsteds i Championship er Oscar Schwartau kommet på banen for Norwich i Kanariefuglenes kamp mod Hull i stedet for en anden, tidligere Brøndby-spiller, nemlig Anis ben Slimane.

Endelig er Elias Sørensen på plads i Portsmouths angreb i deres kamp mod Oxford.

Kl. 14:20 - Patrick Dorgu er atter i startopstillingen og klar til at husere på venstrekanten for Lecce, der ude møder Udinese. Her er Thomas "TK" Kristensen desværre ude med en skade.

Opstillinger
OpstillingerFlashscore

Kl. 13:40 - Vores yndlingsnørder fra Opta har set på chancevurderingerne for weekendens runde i Premier League.

Kl. 13:18 - Manchester City har bekræftet, at midtbanestjernen Kevin De Bruyne ikke kommer i aktion før efter landskampspausen, og belgieren har endda bedt om at få fri fra landsholdet resten af året.

Kl. 13:05 - Da vi nærmer os starten på den tidlige kamp i Premier League, som er et særligt "favorit"-tidspunkt for Liverpool, spørg bare Jürgen Klopp, kan vi tage et kig på deres seneste form mod Crystal Palace, og det er nok fair at sige, at det er en blandet landhandel.

H2H
H2HFlashscore

Kl. 12:40 - Vi er klar med de startende 22 fra kampen på Selhurst Park, hvor topholdet fra Liverpool møder Crystal Palace, der residerer i den anden ende af tabellen.

Her er både Luis Diaz og Domonik Szoboszlai lidt overraskende placeret på bænken fra start. Det samme er den skotske landsholdsanfører Andy Robertson.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 12:30 - Oliver Villadsen er i startopstillingen for FC Nürnberg, der hjemme møder Preussen Münster i et bundopgør i 2. Bundesliga. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller står her overfor sin landsmand Mikkel Kirkeskov hos modstanderne.

Kl. 12:00 - God lørdag, og velkommen tilbage til vores fodboldtracker på det, der tegner til at blive en spændende weekend, spækket med action!

Der er syv kampe i Premier League i dag, hvor Crystal Palace og Liverpool lægger ud i det tidlige kick-off kl.13.30, inden Manchester City og Arsenal går på banen senere på eftermiddagen.

Andre steder i verden skal Bayer Leverkusen, Inter Milan og Real Madrid alle i aktion, som flere af de bedste hold rundt om i Europa forsøger at sikre sig sejre inden næste uges landskampspause.

I Bundesligaen er der fem kampe på programmet, og derfor kan man roligt regne med en solid repræsentation af danskere i startopstillingerne.