Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-Arsenal: Arsenal jager sejr på Anfield for første gang siden 2012

Leandro Trossard har været et stærkt nyindkøb
Leandro Trossard har været et stærkt nyindkøbAFP
Liverpool på fortsat slingrekurs skal forsøge at dæmme op for Arsenals velsmurte angrebsmaskine på Anfield.

En af sæsonens mest spændende topkampe i Premier League er i vente på Anfield, når ligaduksene fra Arsenal kommer på besøg hos Jürgen Klopps Liverpool. Hjemmeholdet har som bekendt ikke just haft nogen drømmesæson.

Kamptidspunkt
KamptidspunktOpta by Stats Perform

Seneste hjemmekamp var dog en sand fest for klubbens fans, da de udraderede ærkerivalerne fra Manchester United med 7-0.

I midtugen blev det til gengæld kun til 0-0 mod tilsvarende kriseramte Chelsea på Stamford Bridge. 

Og nu venter så en noget større opgave, for det er et Arsenal, der har genfundet formen efter et mindre formdyk efter VM. Hvis de formår at slå Liverpool, vil det således være deres ottende sejr i træk i Premier League.  

Man skal dog tage med i ligningen, at Liverpool har vundet hele ni ud af de 13 hjemmekampe, de har haft i denne sæson. Læg dertil at de har vundet de seneste seks gang i træk mod Arsenal med hele 22-4 i alt, så der er absolut grund til optimisme på Anfield. 

H2H
H2HFlashscore

Arsenal vil stadig jage et godt udgangspunkt inden de senere på måneden skal op mod både Manchester City og Chelsea. De har ikke vundet på Anfield siden 2012, men de har heller ikke haft så gode betingelser for at gøre det i lang, lang tid.

For værterne er Luiz Diaz tvivlsom, mens Naby Keita og Stefan Bajcetic helt sikkert et ude. Sidstnævnte for resten af sæsonen. Arsenal må undvære Eddie Nketiah i front samt Mohamed Elneny.

Man kan roligt holde øje med Mohamed Salah i kampen. Han har lavet fem mål og to assists imod Arsenal i sin tid i Liverpool, og virker på vej tilbage i storform. Omvendt er Gabriel Jesus også kommet virkelig godt i gang for Arsenal og stod for to mål, da de slog Leeds med 4-1 tidligere på ugen.

Se statistikker fra kampen på Flashscore!