Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Luke Shaw revser holdkammeraters indstilling efter Newcastle-skuffelse: "De ville det mere end os"

Luke Shaw var skuffet over holdkammeraternes indstilling
Luke Shaw var skuffet over holdkammeraternes indstillingProfimedia
Luke Shaw var godt utilfreds med sig selv og sine holdkammerater efter at Newcastle gik forbi United i Premier League tabellen via et skuffende 2-0 nederlag på St. James Park, hvor Newcastle var bedst i alle spillets facetter.

Hjemmeholdet havde 22 skud mod gæsternes seks og var i kontrol i store dele af kampen. Træner Erik ten Hag veg ikke tilbage for kritik af sine spillere og sagde, at han var enig med Luke Shaw, som indrømmede, at Newcastle havde vist langt større vilje til at vinde end United.

Shaw sagde: "Jeg synes, Newcastle er et meget godt hold, men jeg tror ikke, de vandt kampen på kvalitet i dag."

"Det er klart, at de havde højere motivation, end vi havde, og det må ikke ske. Vi fik talt ud om det i omklædningsrummet efter kampen. Vi begyndte allerede før landskampspausen at falde i niveau. Det er ikke godt nok, og det er ikke acceptabelt."

Ten Hag stillede sig enig med Luke Shaw og sagde: "Jeg er helt enig, og det var også min vurdering. Newcastle var mere beslutsomme, havde mere aggression og mere lyst. Jeg var overrasket over, at vi ikke kunne matche modstanderens beslutsomhed og passion. Hvis man vil vinde store kampe, skal man være moden, og det så jeg ikke", sagde ten Hag.