Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Målmaskinen Chris Wood sikrede Forest-sejr mod Crystal Palace

Wood er helten, da Forest vinder en lille sejr over Crystal Palace
Wood er helten, da Forest vinder en lille sejr over Crystal PalaceRichard Bowcott / IPS / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nottingham Forest sluttede sin stime på syv kampe uden sejr på hjemmebane, da Chris Woods mål i anden halvleg sikrede de vanskelige træer en hårdt tilkæmpet 1-0-sejr over Crystal Palace på City Ground.

Efter en frustrerende start på Premier League-sæsonen med fire nederlag og tre uafgjorte rejste Crystal Palace til East Midlands i jagten på at sikre sig et positivt resultat og komme væk fra nedrykningszonen.

Gæsterne var tæt på et tidligt gennembrud, da Eberechi Eze sendte et forsøg tæt forbi mål fra kanten af feltet, mens Dean Henderson i den anden ende diskede op med en flot redning på Elliot Andersons forsøg.

Begge hold fortsatte med at skabe masser af chancer i en spændende første halve time, hvor Eddie Nketiah sendte et stærkt langskud på træværket, og Ryan Yates sendte et hovedstød i en bue mod den fjerneste stolpe.

Hjemmeholdet lod sig ikke afskrække og skabte endnu en god mulighed kort før pausen, men Callum Hudson-Odois aflevering viste sig at være for hård for Chris Wood, som skød lige på Henderson på stregen.

I starteb af anden halvleg havde begge hold stadig stadig lyst til at angribe hinanden, men ingen af holdene kunne få hul på bylden.

Forest-keeperen Matz Sels havde flere vigtige redninger, og det viste sig at være afgørende. Værterne brød nemlig dødvandet i det 65. minut, da Woods sparkede bolden i kassen fra 20 meter. Mens Wood og Forest-spillerne jublede var Dean Henderson i gang med at græmme sig. Landsholdsmålmanden burde nemlig have reddet Woods ikke så hårde spark.

Palace forsøgte at få udlignet, men Forest-bagkæden holdt stand under presset og sikrede sig tre værdifulde point og rykkede op på ottendepladsen i tabellen.

Skidt for The Eagles, som nu er uden sejr i de første otte ligakampe i en sæson for første gang siden 1992/93, hvilket øger presset på Manager Oliver Glasner.

Statistik for kampen
Statistik for kampenOpta by StatsPerform