Man City slår Chelsea: Haaland fortsætter, hvor han slap

Haaland fortsætter, hvor han slap i sejren over Chelsea
Haaland fortsætter, hvor han slap i sejren over ChelseaProfimedia
Manchester City fik den perfekte start på sit forsvar af Premier League-titlen, da de slog Chelsea 2-0 på åbningsdagen - deres 13. sejr i 14 topkampe.

Premier Leagues åbningsweekend så ud til at være bygget op til denne kamp, som var den klart mest iøjnefaldende.

Åbningsfasen var dog lidt af et antiklimaks, hvor begge hold skulle finde sig til rette i en ny sæson og havde svært ved at skabe chancer.

De regerende mestre fra City var hurtigst til at finde sig til rette i deres jagt på den femte Premier League-titel i træk, og deres pres gav til sidst pote midt i første halvleg, da Erling Haaland holdt Marc Cucurella stangen, bevarede roen og scorede på første spilledag for tredje sæson i træk, da han prikkede bolden over den fremstormende Robert Sánchez.

Chelsea-stopperen blev slået i den situation, men det var ham, der holdt Enzo Marescas mænd inde i kampen i slutningen af første halvleg, da han med en fantastisk redning i fuld længde fik vippet Jérémy Dokus forsøg over overliggeren.

The Blues troede så, at de havde udlignet i slutningen af første halvleg, da Nicolas Jackson smækkede bolden i mål fra tæt hold, efter at Ederson havde afværget Cole Palmers forsøg, men assistentdommerens flag reddede brasilianeren.

Nøgletal ved fuld tid
Nøgletal ved fuld tidOpta by StatsPerform

Pep Guardiola reagerede på den forskrækkelse ved at sætte Phil Foden på banen i pausen, men det var Haaland, der var tæt på at udbygge forspringet efter pausen, men hans luskede venstrebensskud blev reddet af Sánchez.

Chelsea-stopperen var ved at skulle hente bolden ud af sit net igen kort efter, da Rico Lewis smækkede en løs bold i mål inde i feltet, men et Haaland-frispark på Levi Colwill i opspillet sikrede, at Citys føring forblev på en enkelt pind.

Marseca sendte fire af sine mange nye spillere på banen i et forsøg på at tvinge dem tilbage i kampen, men det var en af deres gamle drenge, der sørgede for, at de kom tomhændede fra åbningsdagen, da Mateo Kovačić drev bolden frem fra dybden og sendte et skud afsted fra kanten af feltet, der var for hårdt til, at Sánchez kunne parere det.

Det afsluttede en perfekt start på sæsonen for City, mens der for Chelsea stadig er spørgsmålstegn ved deres styrke forud for deres kvalifikationskamp til UEFA Europa Conference League mod Servette i midtugen.

Få alle vores statistikker fra denne kamp her.