Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United bekræfter indkøb af fransk stjerneskud

Leny Yoro er Manchester Uniteds nye midterforsvarer
Leny Yoro er Manchester Uniteds nye midterforsvarerProfimedia
Manchester United har bekræftet signingen af den franske teenage-midterforsvarer Leny Yoro fra Lille på en femårig aftale for et rapporteret beløb på omkring 460 millioner kroner.

United nåede til enighed med det franske hold om købet af den højt vurderede unge spiller, som også havde stor interesse fra Real Madrid.

Leny Yoro, der er ungdomslandsholdsspiller på det franske landshold, er kun 18 år gammel og fik sin førsteholdsdebut for Lille i sæsonen 2021/22. Det var dog i denne sæson under Paulo Fonseca, at han har gjort sig bemærket med hele 44 kampe.

"At skrive under med en klub med Manchester Uniteds status og ambitioner så tidligt i min karriere er en utrolig ære. Fra de allerførste samtaler med klubben har de skitseret en klar plan for, hvordan jeg kan udvikle mig i Manchester som en del af dette spændende projekt, og de har vist stor omsorg for mig og min familie," siger Yoro.

Ifølge rapporter i England betalte Manchester United 460 millioner kroner for spilleren, som skal erstatte sin landsmand Raphael Varane i forsvaret. Handlen kan stige til 520 millioner kroner .

Yoro statistik
Yoro statistikFlashscore

Sportsdirektør Dan Ashworth er fuld af lovord om den unge forsvarsspiller.

"Leny er en af de mest spændende unge forsvarsspillere i verdensfodbold, han har alle de egenskaber, der skal til for at blive en midterforsvarer i verdensklasse. Han har fået sådan en god start på sin karriere, og vi er glade for at kunne støtte ham og hjælpe ham med at nå sit enorme potentiale," understregede han.