Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United-direktør: Vi skal vinde Premier League i 2028

Manchester United-direktør vil vinde Premier League titel om fire år
Manchester United-direktør vil vinde Premier League titel om fire årMatt West / Shutterstock Editorial / Profimedia
Manchester Uniteds administrerende direktør Omar Berrada har fortalt sit personale, at klubben har et mål om at vinde Premier League-titlen i 2028, i forbindelse med klubbens 150 års jubilæum.

Berrada, der skiftede til United fra rivalerne Manchester City i juni, talte til ansatte under et møde på Old Trafford sidste onsdag og kortlagde de ambitioner, som deles af Sir Jim Ratcliffe og resten af bestyrelsen.

Berrada informerede personalet om "Project 150" - som har fået det navn, fordi det falder sammen med den store milepæl i Uniteds eksistens. Klubben blev grundlagt, som Newton Heath, i 1878, før den ændrede navn til Manchester United i 1902.

Det definerede mål sætter det enorme arbejde med holdet i kontekst eftersom United på nuværende tidspunkt indtager 11. pladsen i Premier League efter to sejre, en uafgjort og to nederlag. 

Berradas dristige udtalelser blev modtaget med blandet humør i kølvandet på de jobnedskæringer, der skal nedsære den 1.000 mand store arbejdsstyrke med en fjerdedel.

Folk, der har været i klubben i flere år, er rejst, hvilket har givet anledning til fmodløshed, mens andre er spændte på udsigten til, at klubben i højere grad bliver drevet af sportslige mål.

Ratcliffes ankomst udløste afskedigelserne som et middel til at spare penge, siger klubben, men hans hovedmotivation er, at United vinder mere sølvtøj igen. "Det er ikke en 10-års plan. Fansene ville løbe tør for tålmodighed, hvis det var en 10-års plan. Men det er en treårig plan for at nå målet", sagde Radcliffe tidligere på sæsonen.