Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Manchester United samarbejder med lokale myndigheder om Old Trafford-planer

Man Utds Old Trafford-stadion og de nærmeste omgivelser
Man Utds Old Trafford-stadion og de nærmeste omgivelserČTK / imago sportfotodienst / IMAGO
Manchester United har indgået et partnerskab med de lokale myndigheder for at undersøge, hvordan planerne om at genopbygge eller erstatte Old Trafford vil påvirke området omkring klubbens ikoniske stadion.

Old Trafford Regeneration Task Force blev oprettet i marts under ledelse af præsidenten for World Athletics, Sebastian Coe.

Det menes, at den fokuserer på diskussioner om at bygge et nyt stadion med plads til 100.000 tilskuere i stedet for at ombygge Old Trafford, som har været Uniteds hjemmebane med plads til 74.310 tilskuere siden 1910.

Der vil dog ikke blive truffet nogen fast beslutning om den bedste vej frem før slutningen af året.

Mandag meddelte United, at klubben ville blive repræsenteret i et rådgivende team, der skal se på, hvordan et nyt eller ombygget stadion kan sætte gang i en bredere social og økonomisk fornyelse.

Trafford Council og Greater Manchester Combined Authority (GMCA) er også involveret i det nye partnerskab, sagde United.

"Målet med dette enestående projekt er ikke kun at udvikle et stadion i verdensklasse til det nordlige England, men også at sikre, at det giver brede sociale og økonomiske fordele for lokalområdet og den omkringliggende region," fortæller Coe.

Uniteds medejer Jim Ratcliffe sagde i februar, at fornyelsesprojektet med et nyt stadion i centrum ville koste 2 milliarder pund.

Den britiske milliardær mener, at et nyt stadion til United kan blive en nordlig konkurrent til Wembley.

Han har tidligere sagt, at projektet bør tiltrække nogle skatteydermidler.

"Folk i nord betaler deres skat, og der er et argument for, at man kunne overveje et mere ambitiøst projekt i nord, som ville være passende for England, for Champions League-finalen eller FA Cup-finalen og fungere som en katalysator for at regenerere det sydlige Manchester, som har en ganske betydelig historie i Storbritannien," sagde Ratcliffe.