Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Rekordhandel på trapperne - Harry Kane til lægetjek i Bayern fredag

Harry Kane er angiveligt meget tæt på at forlade Tottenham.
Harry Kane er angiveligt meget tæt på at forlade Tottenham.HENRY NICHOLLS/AFP
Premier League er på vej til at blive en stor profil fattigere.

Tottenham-stjernen og anføreren på det engelske landshold, Harry Kane, er på vej til at skifte den hvide Tottenham-trøje ud med den forsvarende tyske mesterklub Bayern Münchens røde hjemmebanetrøje.

Det skriver tyske Sky Sport fredag.

Den 30-årige angriber har været sat i forbindelse med flere topklubber i Europa hen over sommeren, men det ser nu ud til, at de forsvarende tyske mestre løber med landsholdsanførerens underskrift.

Ifølge tyske Sky Sport flyver Harry Kane fredag morgen mod den sydtyske by for at gennemføre det obligatoriske lægetjek.

Også The Athletic skriver fredag, at skiftet skulle være lige på trapperne.

Torsdag skrev de to medier, at Tottenham havde accepteret et bud på 100 millioner euro fra den tyske storklub, og at det nu var op til Kane at tage beslutningen. Det svarer til cirka 750 millioner kroner.

Harry Kane har et år tilbage af kontrakten med Tottenham.

Han har spillet 435 kampe for London-klubben, hvor det er blevet til 280 mål.

213 af de mål er scoret i Premier League, hvilket placerer ham på en andenplads bag Allan Shearer på ligaens historiske topscorerliste. Shearer står noteret for 260 Premier League-mål.

Stjerneangriberen ventes at sætte sin underskrift på en kontrakt med Bayern München. Kontrakten er angiveligt på fire år frem til sommeren 2027.

Hvis handlen går igennem, vil det være det største køb af en tysk klub i historien.

Bayern München skal allerede i kamp lørdag i den tyske Super Cup, som er et opgør mellem den seneste sæsons mestre og pokalvindere. Her skal holdet op imod RB Leipzig, der vandt pokalturneringen i den seneste sæson.

Den tyske mesterklub håber ifølge tyske Sky Sport, at Harry Kane allerede kan komme i aktion og få sin debut lørdag.