Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mikel Arteta bakker Raya op efter kritik forud for Sevilla-kampen

Opdateret
Raya har været udsat for kritik på det seneste
Raya har været udsat for kritik på det senesteAFP
Arsenal-træner Mikel Arteta forsvarede den udskældte målmand David Raya forud for sit holds Champions League-kamp mod Sevilla på tirsdag.

Den spanske træner har valgt sin landsmand i målet i de seneste par uger og bænket Aaron Ramsdale til stor ærgrelse for nogle Arsenal-fans.

Raya blev overrumplet af Mykhailo Mudryks krøllede indlæg, som fløj i nettet i 2-2-kampen mod Chelsea i Premier League i lørdags, og senere lavede han endnu en fejl, som The Blues dog ikke udnyttede.

"Fejl er en del af fodbold, der sker fejl fra forsvarsspillere, angribere og målmænd," sagdeArteta på en pressekonference mandag i Sevilla.

Træneren sagde, at han ikke mente, at Raya led under rampelyset, efter nogle Arsenal-fans råbte Ramsdales navn under kampen, som så mestrene Manchester City komme á point med The Gunners i toppen af Premier League.

"Det har jeg ikke set (at han lider), det har jeg slet ikke set," sagde Arteta, som tidligere har antydet, at han måske ville rotere mellem de to målmænd, men kun har brugt Raya, siden han fik sin debut i september.

"Det er presset ved at spille for store klubber, hvor du skal vinde, og du skal yde dit bedste, og du har en ved siden af dig, som presser dig hver eneste dag.

"Det er debatten og det smukke ved spillet, og det faktum, at du har andre muligheder, vil gøre al den snak mere hyppig."

Arteta bekræftede, at Ramsdale var tilgængelig og i truppen til kampen mod Sevilla, efter at han gik glip af Chelsea-kampen på grund af sin søns fødsel.

Efter et skuffende 2-1-nederlag i Lens vil Arsenal, der ligger på andenpladsen, forsøge at komme tilbage på sporet i gruppe B.

Sevilla har vist sig at være stærke på hjemmebane i europæiske turneringer og slog Manchester United og Juventus på Ramon Sanchez-Pizjuan på deres vej til en rekordhøj syvende Europa League-titel i sidste sæson.

Arsenals midtbanespiller Jorginho sagde, at holdet ville være nødt til at holde følelserne i skak på det, der helt sikkert ville blive en hidsig aften.

"De vil helt sikkert være klar til os, og atmosfæren her vil være hed," sagde italieneren til journalisterne.

"Jeg tror, det bliver en fantastisk kamp og også en god test for os, hvad angår følelsesmæssig kontrol."