Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Moyes husker sin tid i Everton, hvor Goodison Park var en fæstning

Moyes reflekterer over sin tid i Everton, og hvordan Goodison Park var en fæstning
Moyes reflekterer over sin tid i Everton, og hvordan Goodison Park var en fæstningAction Plus
Den rutinerede cheftræner David Moyes havde en forrygende tid i Everton, hvor Liverpool-holdet var ufatteligt svært at besejre på hjemmebane.

David Moyes er Evertons mest succesfulde og længst siddende manager og har beskrevet sin kærlighed til fansene og Goodison Park.

Moyes var Toffees-boss i mere end et årti, inden han kom til Manchester United som afløser for Sir Alex Ferguson.

Da Moyes var manager i Everton, var klubben et godt sted, og de kæmpede med i kampen om pladserne i top-6. Det er langt fra tilfældet nu, hvor Everton mest af alt ligner et hold der skal kæmpe for overlevelse.

Til Liverpool Echo fortæller Moyes: "Vi var konkurrencedygtige, og ingen nød at komme og spille mod os på Goodison, det var helt sikkert. Man er nødt til at se tilbage på den tid, hvor Goodison var et stærkt sted, og hvor vigtigt det var."

"Tilskuerne levede, fordi holdet også levede. Vi vandt ikke alle kampe, og vi spillede ikke lige godt hele tiden, men jeg tror, at publikum i det store hele satte pris på spillerne og det, de gjorde."

Bundstriden i Premier League
Bundstriden i Premier LeagueFlashscore

I seneste sæson viste Everton masser af holdånd, da de akkurat undgik nedrykning, og det var endda selvom de blev fratrukket flere point. Samme holdånd havde de også under David Moyes.

"Vi havde en virkelig stærk holdånd og et virkelig stærkt hold på det tidspunkt, og vi havde store ledere blandt drengene. Selv Tony Hibbert og Ossie, alle drengene fra den tid, som var med på holdet."

"Der var gode spillere i klubben. Jeg vil ikke sige, at det var forventet at få gode resultater, men vi var begyndt at komme i gang og var på vej i den rigtige retning."

Everton har endnu ikke fået point i denne sæson. I næste spillerunde møder de oprykkerne fra Leicester.