Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Mulig smalkost i Newcastle trods nedtur: Ikke sikkert der bliver penge til rådighed

Newcastle Uniteds cheftræner Eddie Howe
Newcastle Uniteds cheftræner Eddie HoweAFP
Eddie Howe har ikke fået nogen garanti for, at Newcastles saudiske ejere vil tillade ham at løse holdets problemer ved at bruge penge på nye spillere i januars transfervindue.

Howes hold ligger på niendepladsen i Premier League og er røget ud af Champions League i en trist afslutning på 2023.

The Magpies tager til Premier Leagues førerhold Liverpool nytårsdag, efter at have tabt seks af deres seneste syv kampe i alle turneringer.

Newcastle-hierarkiet har investeret omkring 400 millioner pund i de fire transfervinduer, siden de overtog kontrollen med klubben.

For første gang i Howes regeringstid indrømmer den 46-årige, at han er blevet bedt om ikke at forvente en yderligere pengeindsprøjtning i januar.

"Nej, vi har ikke fået de forsikringer," sagde Howe til journalister fredag. "Jeg synes, det er en svær måned, som vi altid siger, når januar kommer.

"Jeg undskylder, hvis det lyder, som om jeg siger de samme ting, men det er en meget svær måned at hente kvalitetsspillere.

"Financial Fair Play fortsætter med at spille en rolle i vores beslutningstagning, så lad os vente og se."

Newcastles problemer er blevet forværret af en lang skadesliste, og spillere som Harvey Barnes, Joe Willock, Jacob Murphy og Elliot Anderson kan ikke vende tilbage hurtigt nok for Howe.

Men med Newcastle otte point efter den fjerdeplads, som de sluttede på i sidste sæson, begynder presset at stige på Howe.

Den tidligere Bournemouth-chefs job virker sikkert, i hvert fald på kort sigt, og han insisterer på, at han kan klare den øgede fokus på sin person.

"Jeg ser ikke på det, som om jeg er i rampelyset nu. Jeg er altid i rampelyset, og kritik er en del af dette job. Det går hånd i hånd med det," siger han.

"Du siger, at jeg ikke er blevet kritiseret, men det hører bare med. Jeg har lært at acceptere og forstå det og - uden at være respektløs - at lukke det ude og sørge for, at jeg hjælper spillerne. Det har ikke ændret sig for mig."