Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Næsten halvdelen af Chelseas trup træner alene: "Jeg arbejder ikke med 42 spillere"

Enzo Maresca har sat cirka 20 spillere af.
Enzo Maresca har sat cirka 20 spillere af.SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE/Getty Images via AFP
Normalt er konkurrencen hård i topfodbold, men i Chelsea kan der være endnu længere til spilletid end mange andre steder. Det mærker både Ben Chilwell og Raheem Sterling.

Transfervinduer er sjældent kedelige. Slet ikke, når en klub som Chelsea henter den ene spiller efter den anden. 

Onsdag kom det frem, at klubben har solgt Conor Gallagher til Atletico Madrid, mens portugisiske Joao Felix er kommet til Chelsea som en del af den handel. 

Felix var på leje i Chelsea i forrige sæson, hvor det blev til 16 Premier League-kampe og fire scoringer. 

Selvom Joao Felix har været på mange store adresser i karrieren, så har han vel næppe nogensinde været i en klub med så mange spillere i truppen.

London-klubben har stort set ikke lavet andet end at købe spillere de seneste år, og det har resulteret i, at der nu er mere end 40 spillere tilknyttet Premier League-truppen. 

Den nye træner Enzo Maresca har dog allerede udset sig flere profiler, som ikke kommer til at spille en rolle på holdet.

”Jeg arbejder ikke med 42 spillere. Jeg arbejder med 21 spillere. De andre 15 til 20 spillere træner alene. Jeg ser dem ikke. Det er ikke kaos, selvom det kan se sådan ud udefra.” fortæller Enzo Maresca på onsdagens pressemøde forud for torsdagens Conference League-kvalifikationskamp mod Servette

To af de spillere, der ser ud til at være færdige i Chelsea, er Ben Chilwell og Raheem Sterling. Ingen af de to spillere er udtaget til torsdagens kamp mod Servette. 

Samtidig udtalte Maresca på pressemødet, at ”han (Raheem Sterling, red,) ikke kommer til at få nogen minutter her. Jeg siger ikke, at han ikke er en god spiller, men jeg foretrækker andre fløjspillere.” 

Alene i dette transfervindue har Chelsea hentet hele ti spillere. Samtidig har klubben blot solgt fem. Samtidig har politikken i de seneste års transfers været, at Chelsea har givet de fleste nyankomne spillere voldsomt lange kontrakter.

Det kan blandt andet ses ved Raheem Sterling, der stadig har tre år tilbage af sin kontrakt, og det samme gør sig gældende for Ben Chilwell. 

Ifølge Sky Sports er den samlede længde af Chelseas spillerkontrakter 191 år, hvilket er næsten 100 år mere end Tottenham på andenpladsen.