Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nedslagspunkter fra Premier League: Arsenal viser vilje, United igen i problemer

Brightons brasilianske angriber #09 Joao Pedro header en dramatisk sen sejr hjem mod Man Utd
Brightons brasilianske angriber #09 Joao Pedro header en dramatisk sen sejr hjem mod Man UtdGlyn KIRK / AFP
Arsenal understregede deres vilje til endelig at vinde Premier League-titlen med en sejr over Aston Villa.

Manchester United led et pinligt nederlag mod Brighton , mens hattrick-helten Noni Madueke inspirerede Chelseas sejr over Wolves.

Flashscore ser på tre ting, vi lærte af Premier League i denne weekend:

Ny sæson, samme Man Utd

Ethvert håb om en ny begyndelse for Manchester United under Erik ten Hag er svundet ind efter blot to kampe i den nye sæson.

De røde djævle havde brug for et sent mål for at slå Fulham på sæsonens første aften, men blev selv slået ud af en sejr i overtiden mod Brighton.

United har nu tabt flere Premier League-kampe på mål scoret efter det 90. minut (seks) end noget andet hold i de seneste tre sæsoner.

"Kampen er slut, når dommeren fløjter af, og det var det, vi ikke gjorde godt nok. Game management - det skal vi forbedre," siger Ten Hag.

"Vi har et godt potentiale, men vi er nødt til at blive ved til det sidste."

Hollænderen overlevede en intern evaluering i slutningen af sidste sæson på trods af, at han sluttede som nummer otte takket være sejren i FA Cup-finalen mod Manchester City.

Ten Hag er dog allerede under pres igen, da ubesejrede Liverpool er på vej til Old Trafford i næste weekend til en afgørende kamp.

Arsenals hensigtserklæring

Arsenal fjernede nogle af spøgelserne fra deres mislykkede forsøg på at detronisere Manchester City i sidste sæson med en 2-0-sejr over Aston Villa.

Det var to nederlag til Unai Emerys mandskab, der i sidste sæson kostede The Gunners deres første ligatitel i 20 år.

Men Arsenal lod sig ikke narre af deres tidligere manager denne gang og vandt en sejr, der kan blive afgørende i maj.

Gæsterne havde brug for en fantastisk redning fra David Raya for at forhindre Villa i at komme foran ved Ollie Watkins.

Det viste sig at være vendepunktet, da to hurtige mål fra indskiftede Leandro Trossard og Thomas Partey gjorde arbejdet færdigt.

Arsenals ghanesiske midtbanespiller #05 Thomas Partey (R) jubler efter at have scoret deres andet mål.
Arsenals ghanesiske midtbanespiller #05 Thomas Partey (R) jubler efter at have scoret deres andet mål.Adrian DENNIS / AFP

Turen til Birmingham var kun begyndelsen på en vanskelig periode for Mikel Artetas mandskab, som skulle møde Tottenham og City i to af de næste tre ligakampe.

Men Arsenal er startet som et hold, der er klar til at tage udfordringen op og gøre en ende på Citys greb om titlen.

Madueke går fra nul til helt

Noni Madueke kom i fedtefadet, før Chelseas kamp mod Wolves overhovedet var gået i gang, men Blues-fløjspilleren sluttede dagen godt af efter et fantastisk hattrick i sit holds 6-2-sejr.

Den 22-årige blev tiljublet under hele kampen af vrede Wolves-fans på grund af et hurtigt slettet Instagram-opslag i de tidlige timer, der indeholdt et skældsord for at beskrive den industriby, hans hold spillede i.

Makueke-statistikker
Makueke-statistikkerOpta by Stats Perform / AFP

"Jeg vil bare gerne undskylde over for alle, som jeg måske har fornærmet," sagde Madueke, efter at hans tredobbelte mål havde fået buh-råbene til at forstumme.

"Det er bare en menneskelig fejl, et uheld. Det var ikke meningen, at det skulle ud på mine sociale medier på den måde. Jeg er sikker på, at Wolverhampton er en dejlig by, og jeg er ked af det."

Maduekes imponerende præstation gav den nye Chelsea-manager Enzo Maresca sin første ligasejr efter sidste weekends nederlag til Manchester City.

Han roste Maduekes bidrag på banen og sagde, at han ikke var klar over fadæsen på de sociale medier.

"For at være ærlig vidste jeg det ikke, det er først blevet nævnt for mig nu, men jeg kendte ikke til Nonis indlæg på de sociale medier under kampen," sagde Maresca.

"Jeg bedømmer Nonis præstation, som har været fantastisk, ikke kun i anden halvleg, men også i første halvleg."