Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nottingham Forest-ejer får fem kampes karantæne for spytklat i retning af dommere

Reuters
Forest-ejer Evangelos Marinakis
Forest-ejer Evangelos MarinakisAction Images via Reuters / Paul Childs
Nottingham Forest-ejer Evangelos Marinakis har fået fem kampes stadionkarantæne for at have spyttet på jorden, da en kamps dommere gik forbi i tunnelen, sagde en uafhængig undersøgelseskommision tirsdag.

FA gav Marinakis karantænen fredag for upassende opførsel under Forests 1-0-nederlag på hjemmebane til Fulham i Premier League den 28. september, efter at kommissionen havde afgjort, at han havde gjort sig skyldig i upassende opførsel.

Kommissionen gav som årsag til Marinakis' udelukkelse at der "ikke er nogen undskyldning" for en sådan "uhyrlig opførsel", der kan "give næring til manglende respekt over for kampens dommere".

Dommer Josh Smith, assistent James Mainwaring og fjerdedommer Tim Robinson sagde, at de så Marinakis spytte på gulvet mod dem, da de var på vej til omklædningsrummet.

Marinakis sagde, at hændelsen var utilsigtet og henviste til, at han hostede efter at have røget cigarer, men det afviste kommissionen, som ikke nævnte hoste i dommernes udtalelser og underbyggede det med CCTV-optagelser.

Kommissionen konkluderede, at Marinakis bevidst spyttede i foragt og klassificerede det som en alvorlig forseelse, der fortjener en betydelig straf.

Marinakis foreslog et forbud mod at opholde sig i tunnelen og omklædningsrummet, men det afviste kommissionen på grund af hans i forvejen begrænsede behov for at være der efter kampene.

I en anden af kommissionens skriftlige begrundelser stod der, at Forest-manager Nuno Espirito Santo og midtbanespilleren Morgan Gibbs-White tidligere er blevet suspenderet for at have brugt stødende sprog over for kampens dommere efter 2-2-kampen mod Brighton & Hove Albion den 22. september.