Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nottingham Forest-manager får tre kampes karantæne fra sidelinjen

Nottingham Forest-manager Nuno Espirito Santo
Nottingham Forest-manager Nuno Espirito SantoAction Images via Reuters / Andrew Boyers
Nottingham Forest-manager Nuno Espirito Santo og midtbanespilleren Morgan Gibbs-White (24) er blevet suspenderet, mens Brighton & Hove Albion-manager Fabian Hürzeler har fået en bøde for dårlig opførsel i en 2-2-kamp mellem holdene i sidste måned, oplyser FA fredag.

Begge managere fik rødt kort i et hidsigt Premier League-opgør, hvor Forests Gibbs-White blev udvist efter en hård tackling, som gav ham endnu en advarsel.

Midtbanespilleren virkede rasende over beslutningen, og det samme gjorde Nuno, som blev udvist sammen med Hurzeler for "uacceptabel opførsel i det tekniske område" efter episoden.

"Nuno Espirito Santo, Morgan Gibbs-White og Fabian Hurzeler indrømmede deres respektive anklager," sagde FA i en udtalelse.

"Den uafhængige reguleringskommission idømmer Nottingham Forest-træneren to kampes karantæne og en bøde på £55.000 (490.000 kr), som aktiverer en yderligere karantæne på én kamp, som var betinget fra tidligere."

FA tilføjede, at Gibbs-White også havde fået en kamps karantæne og en bøde på 150.000 kroner, mens Huerzeler fik en bøde på 6.0000 kroner.