Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Chelsea-boss forstår frustrationer over udeladelser: Engelsk stjerne vil have klarhed

Enzo Maresca stod i weekenden for første gang i spidsen for Chelsea i en officiel kamp.
Enzo Maresca stod i weekenden for første gang i spidsen for Chelsea i en officiel kamp.Profimedia
Chelsea-chefen Enzo Maresca fortæller, at det er "normalt," at spillere er kede af at blive udeladt, i kølvandet af at Raheem Sterlings lejr har udsendt en erklæring efter hans udeladelse i søndagens 2-0-nederlag til Manchester City.

Efter endnu et kaotisk transfervindue er Chelseas trup svulmet op til 43 spillere med over 50 på kontrakt i klubben inklusive dem, der i øjeblikket er udlånt.

Ben Chilwell og Axel Disasi var ligesom Raheem Sterling heller ikke med i truppen til Marescas første kamp i spidsen for klubben.

Mange andre er blevet sat helt ud af spillet i pre-season, og Conor Gallagher og Romelu Lukaku er blandt dem, der ikke har fået et holdnummer, mens de leder efter nye klubber.

"Manageren er nødt til at tage beslutninger, som folk og spillere ikke bryder sig om - det er normalt," siger Maresca.

"Det er bare en teknisk beslutning, ikke mere end det. Vi får se i de kommende dage."

Sterling kom til Chelsea fra City i 2022 for angiveligt 435 millioner danske kroner, men den engelske landsholdsspiller har haft en begrænset indflydelse.

Den 29-årige er også faldet ned i hierarkiet, da The Blues har investeret over 8,7 milliarder danske kroner i nye spillere i løbet af de seneste to år under det nye ejerskab.

"Raheem Sterling har kontrakt med Chelsea Football Club for de næste tre år," hedder det i en udtalelse fra Sterlings lejr til medierne.

"Han vendte tilbage til England to uger før tid for at gennemføre individuel træning og har haft en positiv pre-season under den nye træner, som han har udviklet et godt arbejdsforhold til."

"Han er som altid opsat på at levere på højeste niveau for Chelsea FC og fansene, som han sætter stor pris på, og da han var med i klubbens officielle materiale før kampen i denne uge, var det vores forventning, at Raheem ville være involveret i weekendens kamp i en eller anden kapacitet."

"Som lejr har vi altid haft en positiv dialog med og forsikring fra Chelsea FC i forhold til Raheems fremtid i klubben, så vi ser frem til at få klarhed over situationen."

Chelsea forventes at have travlt med at trimme deres trup, inden transfervinduet lukker i slutningen af måneden.

Chilwell er en af dem, der har fået at vide af Maresca, at han kan finde en ny klub.