Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny City-brasilianer har store ambitioner: "Nu er det min tur til at skrive historie"

Savinho strålede i Girona i den forgangne sæson, hvor han hjalp den catalonske klub til en sensationel tredjeplads.
Savinho strålede i Girona i den forgangne sæson, hvor han hjalp den catalonske klub til en sensationel tredjeplads.Profimedia
Manchester Citys nye brasilianske angriber Savinho lover at skrive historie med Premier League-mestrene.

Savinho skrev under på en femårig kontrakt med City i juli, da han skiftede fra Troyes for omtrent 225 millioner danske kroner. Han spillede for det catalonske hold Girona i sidste sæson. Den 20-årige hjalp det spanske hold med at kvalificere sig til Champions League, men han har endnu større forventninger til sin tid i Manchester City.

"Jeg er meget glad og beæret over at være her. Jeg er meget glad for at være her. Jeg kan ikke vente med at tage trøjen på, gå på banen og vise, hvad jeg kan," siger han.

"Jeg ser mig selv som en del af denne gruppe, og jeg har tænkt mig at spille mit bedste for Manchester City."

"Jeg vil arbejde hårdt sammen med trænerne og mine holdkammerater, så jeg kan udvikle mig. Jeg var meget glad for at kvalificere mig til Champions League med Girona. Nu er mit fokus på Manchester City," lyder det videre fra brasilianeren.

Pep Guardiolas hold har vundet seks af de seneste syv Premier League-titler, herunder the treble. Hvis der var nogen tvivl om Citys appetit efter så meget succes, lovede Savinho at levere brændstoffet til at hjælpe Cityzens til et forsøg på at vinde endnu en Champions League-titel.

"Dette er en ny side i historien, og jeg er meget glad for at spille i Champions League med Manchester City. Jeg vil fortsætte det, jeg opnåede med Girona i sidste sæson," fortæller Savinho.

Savinho var stor fan af den tidligere City-fløj Riyad Mahrez og valgte at bære trøjen med nummer 26, som algerieren tidligere har båret på Etihad Stadium. Mahrez, som i øjeblikket spiller for Al-Ahli i Saudi Pro League, har vundet 10 store trofæer med City, herunder Premier League og Champions League.

"Mahrez har været en rollemodel for mig, siden jeg så ham som barn. Ja, der er ligheder i vores spil." fortæller han endvidere.

"Han skabte historie her, men Mahrez er Mahrez, Savinho er Savinho. Nu er det min tur til at skrive historie."