Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Liverpool-manager fornøjet over sit hold i debutsejr

Slot fik en stærk start på sin tid i Liverpool
Slot fik en stærk start på sin tid i Liverpool Reuters
Den nye Liverpool-boss Arne Slot sagde, at hans hold var en fornøjelse at se på i anden halvleg af deres 2-0 Premier League-åbningssejr over Ipswich Town, da hollænderen fik en god start på livet i spidsen for klubben lørdag.

Efter en hård første halvleg mod nyoprykkede Ipswich viste Liverpool sig fra sin bedste side efter pausen i solskinnet på Portman Road og vandt komfortabelt takket være mål af Diogo Jota og Mohamed Salah.

"Den første smagsprøve (på Premier League-fodbold) i første halvleg var måske som forventet, fordi de alle var over os, meget aggressive. Anden halvleg var en fornøjelse at se på," sagde Slot til TNT Sports.

"Jeg tror, vi havde brug for at vinde de lange bolde oppe i luften. Det hjalp og gav os kontrol. Jeg tror ikke, Ipswich kunne følge med i tempoet i anden halvleg. I anden halvleg var spillerne klar og åbnede op, og man kunne se, at vi kan spille ret god fodbold."

Salahs velplacerede andet mål bragte egypteren op på ni mål i de første runder af Premier League-sæsonen, hvilket er mere end nogen anden.

Et mål og en assist på Portman Road antydede, at den 32-årige igen vil være afgørende for ethvert håb om en Liverpool-titeludfordring, men Slot tror ikke, at hans nye hold skal  stole for meget på manden, der er nummer tre på klubbens all-time målscorerliste.

"Jeg tror ikke så meget på én mand, jeg tror mere på holdet end på individet," siger Slot.

"Han kan score sine mål på grund af gode løb og gode assists. Jeg tror også, at Mo har brug for holdet, men vi har også flere kreative individer, som kan afgøre kampen."