Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pep Guardiola skærer det ud i pap trods vedvarende rygter: Kevin rejser ikke

Kevin De Bruynes nuværende kontrakt med Man City udløber i 2025.
Kevin De Bruynes nuværende kontrakt med Man City udløber i 2025.Reuters
Manchester City-manager Pep Guardiola (53) har hældt koldt vand i blodet på de rygter, der forbinder Kevin De Bruyne (33) med et skifte væk fra klubben midt i spekulationerne om, at den belgiske midtbanespiller kan tage til Saudi-Arabien.

De Bruyne, hvis kontrakt udløber i 2025, sagde i sidste måned, at han ikke udelukker et skifte, men Guardiola mener ikke, at der vil ske store ændringer i truppen, før transfervinduet lukker den 30. august.

"Kevin rejser ikke," sagde Guardiola på en pressekonference på North Carolina State University mandag forud for deres første kamp på USA-turnéen mod Celtic.

"Jeg har været glad for truppen i mange år. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske på markedet, hvis nogen forlader os, vil vi tale om det.

"Men 85-95% af truppen vil være den samme. Vi har haft indflydelse på markedet (gennem årene), og alle situationer er forskellige. Jeg føler mig godt tilpas, for den kvalitet, vi har i truppen, er svær at erstatte."

City skrev kontrakt med den 20-årige brasilianske kantspiller Savinho i sidste uge, og Guardiola bekræftede, at Kalvin Phillips, som var udlejet til West Ham United, har trænet med førsteholdet.

"Savinho kan spille på fløjen, og når han er en mod en, er han ødelæggende," tilføjede spanieren.

"Han er ung, og det er nødvendigt at hente en eller to spillere ind for at holde tingene friske, men vi kan ikke skifte seks eller syv ud. Det er umuligt og uholdbart.

"Mange spillere vil gerne komme hertil, men vi har ikke fået aftaler med klubberne, og når de kræver en meget høj pris, gør vi det ikke."

City begynder sit titelforsvar i Premier League mod Chelsea den 18. august.