Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pochettino: Chelsea-spillerne har brug for tid til at forbedre sig efter nedtur

Mauricio Pochettino beder om tålmodighed fra fansene
Mauricio Pochettino beder om tålmodighed fra fansene Reuters
Chelseas præstationsniveau er faldet i de seneste uger, men på trods af presset har London-klubbens unge trup brug for tid til at finde sig til rette, mens de bygger på fremtiden, udtaler manager Mauricio Pochettino fredag.

Chelsea var den klub, der brugte flest penge i ligaen i den forgangne sæson, men deres svingende form har betydet, at de kun har vundet fem gange i 15 kampe, og et nederlag til Manchester United i midtugen sendte London-holdet ned på 10. pladsen.

"Hver eneste spiller ved, hvad vi forventer af dem, for en anden ting er at være på banen, en anden er at levere. Vi er nødt til at forbedre os med tiden," sagde Pochettino til journalister forud for søndagens kamp mod Everton.

"Af forskellige årsager får vi ikke, hvad vi ønsker. Jeg synes, vi fortjener meget mere udfra starten af sæsonen, men de sidste par uger har vi sænket vores præstationer.Jeg prøver at være fair og realistisk. Men vi er nødt til at begynde at præstere bedre igen. Efter sejren over Brighton var følelsen anderledes. Og efter kampen mod Manchester United kan vi ikke gå fra nul til 100 og fra 100 til nul igen."

"Denne type periode er normal, men det er hårdt, fordi vi er Chelsea."

Chelsea i tabellen
Chelsea i tabellenFlashscore

Med flere unge spillere i Chelsea-truppen, hvoraf mange spiller i Premier League for første gang, har Pochettino svært ved at balancere prioriteter og forventninger.

"Hvordan kan spillerne forbedre sig i det tempo, som alle ønsker, hvis kulturen er at vinde, og spillernes prioritet er først at falde til, høre til, forbedre forskellige ting og først derefter præstere og vinde kampe?" sagde han.

"Når vi taler om unge spillere, skal de være et sted, hvor de kan føle sig godt tilpas og føle selvtillid. Vi må ikke glemme, at vi er i Chelsea, hvor presset er massivt. Vi ved, hvad vi skal gøre. Det er et spørgsmål om tid, nogle gange er det seks måneder, et år eller fire måneder. Jeg tror, vi er sikre på, at vi er ved at opbygge noget, der vil betale sig."

Chelseas kommende kampe
Chelseas kommende kampeFlashscore

Everton har vendt sæsonen med tre sejre i fire kampe og er kommet ud af nedrykningszonen og op på 17. pladsen på trods af en 10-points straf, og Pochettino roste sin modstander Sean Dyche.

"Jeg kender Sean Dyche rigtig godt, og hvad han opnåede med Burnley," sagde argentineren.

"De føler, at de er blevet uretfærdigt behandlet, og de føler, at de har frihed og intet at tabe, men de har også gode spillere, og Sean gør et godt stykke arbejde.

"De vandt en stor sejr over Newcastle (i torsdags), og de vil være motiverede til at møde os."

Følg Chelseas tur til Everton på Flashscore.