Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Pochettino vil hjælpe Chelsea-trio med personlig metode efter sidste sæsons problemer

Pochettino kom til Chelsea den 1. juli efter en sæson uden managerjob.
Pochettino kom til Chelsea den 1. juli efter en sæson uden managerjob. Reuters
Den nye Chelsea-manager Mauricio Pochettino understregede de udfordringer, som Enzo Fernandez, Mykhailo Mudryk og Raheem Sterling havde i sidste sæson, men sagde, at han vil hjælpe trioen med at nå deres fulde potentiale ved hjælp af et skræddersyet træningsregime.

Chelsea ansatte den 51-årige tidligere Tottenham Hotspur- og Paris St Germain-træner i maj efter at være endt på 12. pladsen i Premier League efter en tumultarisk sæson, hvor Thomas Tuchel, Graham Potter og Frank Lampard overtog Stamford Bridge.

"Forskellige spillere ankom under forskellige omstændigheder, men nu er der selvfølgelig en mulighed," sagde Pochettino til Chelseas hjemmeside og skitserede sine planer for holdet forud for pre-season.

Chelsea begynder deres forberedelser til den nye sæson i USA med en kamp mod National League-mestrene Wrexham den 19. juli.

"Jeg håber, at vi kan hjælpe dem med at nå deres bedste niveau, et højere niveau, og forsøge at præstere for Chelsea på den måde, som folk forventer," sagde han.

"Nu er det en ny start, en frisk start, og jeg tror, de er nødt til at vise deres virkelige kvalitet. Men vi er nødt til at skabe denne platform for dem, så de kan føle sig godt tilpas og få plads til at præstere og forbedre sig."

Pochettino sagde, at den tidligere Benfica-midtbanespiller Fernandez, som blev kåret til den bedste unge spiller ved sidste års VM efter at have hjulpet Argentina med at vinde titlen, havde brug for hvile efter et opslidende program.

"Premier League er en virkelig hård konkurrence, og han ændrer alt - kultur, sprog, alt - og det er altid svært at tilpasse sig," sagde Pochettino.

Pochettino tilføjede, at Mudryks"tankegang og alt er anderledes" end Fernandez', og derfor vil han bruge mere tid sammen med den ukrainske fløjspiller.

Sterling er en af de mere erfarne spillere i truppen, men han har endnu ikke gentaget de præstationer, der gjorde ham til en vigtig del af Manchester City, som han vandt 10 store trofæer med, og han har kun scoret ni mål i 38 kampe for Chelsea.

"Det er ikke altid, man skal bebrejde spillerne. Vi er nødt til at se os selv og se, hvad der foregår, og hvorfor de ikke præsterer på den måde, vi forventer, og så, når alt er klart, kan vi selvfølgelig ikke give dem undskyldninger for ikke at præstere." tilføjede Pochettino.