Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Premier League 2024/25: De vigtigste kampe i åbningsweekenden

Opdateret
Manchester City er vært for Chelsea i åbningsweekenden af Premier League.
Manchester City er vært for Chelsea i åbningsweekenden af Premier League.AFP
Den nye Premier League-sæson bliver endelig skudt i gang, og fans kan se frem til nogle spektakulære kampe i åbningsweekenden, både fra et neutralt perspektiv, og selvsagt hvis man er fan af de involverede hold.

Med to giganter, der tørner sammen, hold, der sandsynligvis vil komme til at konkurrere om europæiske pladser, samt et oprykkerhold, der spiller mod et mandskab, der for ikke længe siden vandt Premier League, er der nogle højspændte opgør, som du bare ikke må gå glip af i åbningsweekenden.

Nedenfor gennemgår vi tre af de bedste opgør fra åbningsrunden i Premier League, som begynder fredag og slutter mandag. Og ikke nok med det, vi kommer også med vores bud på målscorere til hver af de kampe, du skal se!

Ipswich Town - Liverpool - 17. august

Med forbandelsen af både at skulle spille den tidlige kamp, at møde et nyoprykket hold på udebane og at have en ny manager på bænken for første gang i årevis, har Liverpool meget at arbejde med for at trodse fodboldguderne i første spillerunde.

Ipswich Town rykkede op fra Championship til Premier League i sidste sæson, da de sluttede på andenpladsen efter at have spillet fantastisk fodbold under Kieran McKenna, som hen over sommeren var tæt på at blive hentet af klubber som Chelsea og Manchester United.

Han besluttede sig dog for at blive i Ipswich og vil i første kamp stå over for en anden træner, som står i spidsen for sin første Premier League-kamp, nemlig Arne Slot, som kom til Liverpool i sommer efter en succesfuld periode i Feyenoord.

Baseret på oddsene og kvaliteten af hvert holds trup ser kun ét resultat sandsynligt ud i Ipswich (8,00) mod Liverpool (1,36), men med en masse ubekendte er der en reel mulighed for, at hjemmeholdet kan skabe et chok.

Uanset resultatet, så har Liverpool scoret masser af mål i pre-season, og kombineret med, at Ipswich højst sandsynligt ikke vil gå på kompromis med deres offensive stil fra sidste sæson, bør det blive et målrigt møde.

Forudsigelser

Ipswich 1-3 Liverpool (11.00)

Diogo Jota scorer når som helst (2,10)

West Ham - Aston Villa (17. august)

Forventningerne til West Ham i denne sæson er uden tvivl større end nogensinde på baggrund af nogle fremragende sommerindkøb og en ny, progressiv manager i form af spanieren Julen Lopetegui.

De har dog en svær åbningskamp foran sig mod sidste sæsons nummer fire, Aston Villa, en kamp, hvor Villa vandt hele 5-2 sammenlagt i løbet af de to kampe i sidste sæson.

Men noget, der sandsynligvis vil gøre Hammers fortrøstningsfulde i denne kamp, er det faktum, at de er foran deres inkarnerede hjemmefans til deres åbningskamp, kombineret med det faktum, at Villa har mistet en af deres bedste spillere fra den fantastiske sæson i 2023/24, da Douglas Luiz valgte at skifte til Juventus denne sommer.

West Ham (2,50) vs. Aston Villa (2,70) er ikke et opsigtsvækkende opgør på overfladen, men det faktum, at begge sandsynligvis vil gå benhårdt efter at vinde deres åbningskamp, bør give en underholdende åbningskamp på London Stadium.

Forudsigelser

West Ham 2-2 Aston Villa (12.00)

Ollie Watkins scorer når som helst (2,60)

Chelsea - Manchester City (18. august)

Hvis sidste sæson er noget at gå efter, kan Chelsea (4,20) mod Manchester City (1,80) blive sæsonens kamp, for ikke at tale om den mest underholdende kamp i Premier Leagues åbningsweekend!

Med to mål fra begge hold i hver halvleg og Chelseas udligning til 4-4 på straffespark i det 95. minut var vi vidner til en af de bedste kampe, Premier League nogensinde har set på Stamford Bridge i november.

Men tingene kan være meget anderledes denne gang, da Mauricio Pochettino ikke længere står i spidsen for Chelsea, da argentineren har forladt klubben efter gensidig aftale ved udgangen af sidste sæson. Enzo Maresca, manden, der fik Leicester City til at rykke op i Premier League igen, er hans afløser og har fået den vanskelige opgave at styre en enorm trup.

Meget lidt har ændret sig for Manchester City, hvor Pep Guardiola stadig står i spidsen for holdet, mens der har været meget få til- og afgange indtil videre i transfervinduet. The Citizens har dog været kendt for at lægge fra land noget langsommere i de seneste sæsoner, hvilket Chelsea kan udnytte, da de har hjemmebane i åbningskampen.

Man City er ikke overraskende blevet gjort til favoritter til denne kamp som Premier League-mestre, men alle kender kvaliteten af nogle af Chelsea-spillerne, hvis de kan møde op på dagen.

Forudsigelser

Chelsea 1-2 Manchester City (9.50)

Cole Palmer scorer når som helst (3,00)

Følg åbningsweekenden i Premier League med Flashscore.