Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rafael van der Vaart om skuffende Leroy Sané: Jeg håber, at nogen giver ham et los i røven

Leroy Sané har ikke vist nok i Bayern mener hollandsk legende.
Leroy Sané har ikke vist nok i Bayern mener hollandsk legende.FRANK HOERMANN/SVEN SIMON/SVEN SIMON/dpa Picture-Alliance via AFP
Den tidligere HSV- og Real Madrid-stjerne Rafael van der Vaart mener, at Leroy Sané viser for lidt for Bayern München. Hollænderen forlanger meget mere af den tyske offensivspiller.

Den tyske landsholdsspiller Leroy Sané viste sig flot frem i Schalke tilbage i 2015 og 2016. Faktisk så meget, at Manchester City valgte at købe den dengang 20-årige tysker for cirka 390 millioner kroner. 

I de første tre sæsoner fortsatte Sané med at udvikle sig, og han blev hurtigt en af de bedste spillere i Premier League. Umiddelbart inden sæsonstarten i 2019 fik Sané dog en slem knæskade, og siden da har han ikke helt ramt samme høje niveau. 

Kantspilleren vendte tilbage til Tyskland i 2020, hvor han skulle spille for Bayern München. Selvom det er blevet til et par mesterskaber med storholdet, så er det ikke alle, der er lige tilfredse med den lynhurtige fløjspillers præstationer i klubben. 

Den tidligere hollandske kaptajn Rafael van der Vaart mener nemlig, at Sané har meget mere at bidrage med.

”Fra mit synspunkt viser han kun 20 procent af sine utrolige kvaliteter,” fortæller hollænderen i et interview med mediet Ran. 

Siden returen til hjemlandet har Sané scoret 29 mål og lavet 34 assists i 123 Bundesliga-kampe. Generelt har tyskerens præstationer slet ikke imponeret Rafael van der Vaart, der håber, at Sané viser endnu mere.

”Jeg håber, at han vågner op, at nogen giver ham et los i røven.”

Sané har været skadet siden EM, og han har derfor ikke været i aktion for Bayern München i denne sæson. Bayern er dog lykkedes med at vinde de to første kampe uden den dygtige kantspiller.