Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ramsdale om at miste startpladsen i Arsenal: "Det er svært, men vi kommer overens"

Aaron Ramsdale under træning med England
Aaron Ramsdale under træning med EnglandReuters
Målmand Aaron Ramsdale siger, at han "lider" efter at have mistet sin plads i Arsenals startopstilling til David Raya, men insisterer på, at han og spanieren er på god fod.

Ramsdale har været Arsenals førstevalg i målet, siden han kom til klubben i 2021, og han spillede alle 38 Premier League-kampe i sidste sæson, men han blev sat på bænken i Nordlondon-klubbens sidste fire ligakampe til fordel for Raya, der kom til klubben på lån fra Brentford i august.

"Jeg tror, at det har været svært, fordi det er en af de første gange, det er sket i denne situation," siger Ramsdale til medierne.

"Uanset om det er mig eller David, der spiller, skal vi bare kunne fokusere og spille, men på samme tid er det en mærkelig situation. Vi er nødt til at håndtere det, og det er det, vi gør.

"Hvis vi ikke kom overens, ville det ikke fungere. Vi arbejder professionelt rigtig godt sammen. Der er dage, hvor jeg kommer ind og er nede på grund af situationen, og han samler mig op, og af en eller anden grund kan der være en dag, hvor han er nede, og selvom jeg lider og har ondt af ikke at spille, er jeg nødt til at stå rank og være i stand til at hjælpe ham."

Raya har overtaget Ramsdales plads som Arsenals nummer et
Raya har overtaget Ramsdales plads som Arsenals nummer etReuters

Ramsdale blev udtaget til Gareth Southgates engelske trup til denne måneds venskabskamp mod Australien og Euro 2024-kvalifikationskampen mod Italien, men han var ikke med i nogen af dem.

"Jeg er nødt til at komme tilbage på mit klubhold for at blive ved med at blive udtaget (til England) og blive ved med at give manageren hovedpine, for hvis jeg ikke gør det, er det en nemmere beslutning for ham," tilføjede Ramsdale.

"Det er (en bekymring), det er første gang, jeg har befundet mig i denne situation."

Arsenal, som ligger nummer to i ligaen, skal møde Chelsea på lørdag.