Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rooney afslører: Specielt 'en spiller var et mareridt i Uniteds omklædningsrum

Specielt 'en spiller var en kilde til evig irritation i Uniteds omklædningsrum
Specielt 'en spiller var en kilde til evig irritation i Uniteds omklædningsrumProfimedia
Den tidligere Manchester United angriber Wayne Rooney har i en podcast ("The Overlap" afsløret), at på trods af klubbens mange succeser var bestemt ikke alt rosenrødt i omklædningsrummet hos "de røde djævle"

Specielt 'en spiller skabte i følge Rooney en dårlig stemning i omklædningsrummet og det var den serbiske landsholdsspiller Nemanja Vidic.

"Vidic var et mareridt," siger Rooney i "The Overlap". "Jeg kan huske, at han ikke talte med "Giggsy" (Ryan Giggs) i seks måneder efter at de havde haft en uoverensstemmelse og det samme skete med (Patrice, red.) Evra, hvor han ikke snakkede med ham i flere måneder efterfølgende", siger Rooney.

Den tidligere engelske landsholdsangriber, der lavede 183 mål i 393 kampe for United, afslører også, at han selv havde et sammenstød med Vidic. 

"Jeg havde et skænderi med ham engang, og jeg kan huske, at han begyndte også at ignorere mig, så jeg trak ham til side og sagde: "Du opfører dig som et barn, hvad er der med dig? Vi er holdkammerater."

Vidic tilbragte otte år med Manchester United mellem 2006 og 2014, efter at han kom til klubben fra Spartak Moskva og vandt 15 trofæer i alt, inklusive fem Premier League-titler.

Han er generelt vurderet som en af ​​de bedste midterforsvarere nogensinde i Premier League sammen med folk som John Terry, Vincent Kompany, Rio Ferdinand og Virgil van Dijk.

Det er uklart, hvornår Rooney havde et skænderi med Vidic, men parret var holdkammerater gennem hele serberens ophold i United.