Rummenigge bekræfter: Vincent Kompany bliver træner for FC Bayern München

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rummenigge bekræfter: Vincent Kompany bliver træner for FC Bayern München

Vincent Kompany vil snart være at finde på FCB's sidelinje.
Vincent Kompany vil snart være at finde på FCB's sidelinje.Profimedia
Den tidligere bestyrelsesformand for Bayern München, Karl-Heins Rummenigge bekræfter, at Vincent Kompany bliver Bayerns nye træner. "Vores bestyrelse har besluttet sig for Vincent Kompany som ny cheftræner. Vi er ved at færdiggøre de sidste detaljer, og så bliver det officielt," siger bestyrelsesmedlem Karl-Heinz Rummenigge til Sky Italia.

Rummenigge fortæller, at den tidligere Bayern-træner Pep Guardiola også havde "hjulpet " med at lokke den 38-årige belgier til München. "Han roste Vincent som en talentfuld træner. Pep kender Vincent godt, og hans mening var højt værdsat," sagde Rummenigge. Kompany var spiller og anfører i Manchester City under Guardiola.

Bayern bliver det tredje trænerstop for den tidligere Bundesliga-profil fra Hamburger SV.

Efter at have forladt Man City i 2019 fungerede Kompany først som spillende træner i sin hjemklub RSC Anderlecht. For to år siden overtog han Burnley FC, hvor han var med til at sikre oprykning til Premier League, hvorefter klubben rykkede ned igen i denne sæson. 

Kompanys kontrakt med Burnley ville have løbet frem til 2028. Bayern skal derfor betale en overgangssum, som rygtes at ligge på mellem ti og tolv millioner euro.