Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Salah nedbryder tapper Arsenal-modstand og redder point til Liverpool på Emirates

Chris Wilson
Opdateret
Salah fejrer sit mål
Salah fejrer sit målAdrian Dennis / AFP
Der var intet, der skilte de to Premier League-titelrivaler ad på Emirates Stadium, da Liverpool to gange kæmpede sig tilbage og tog et point mod et reservespækket Arsenal-hold i en toptunet 2-2-kamp.

Den meget hypede kamp levede op til forventningerne inden for de første 10 minutter, da Bukayo Saka i en hidsig start sendte bolden op i nettaget, efter at han havde snydt Andy Robertson totalt.

Et lusket skud fra Mohamed Salah efter et koncentrationssvigt fra Mikel Merino var et advarselssignal for The Gunners, men de tog ikke ved lære af det og indkasserede en udligning kort efter  at have taget føringen, da Luis Diaz' fikse pasning efter Trent Alexander-Arnolds hjørnespark blev headet i mål fra seks meters afstand af Virgil van Dijk.

Der faldt lidt ro på efter den hidsige start, men Arsenal følte sig snydt kort efter den halve time, da Gabriel Martinelli gik i græsset inde i feltet, men dommer Anthony Taylor vinkede afværgende.

Men deres vrede blev vendt til ny begejstring kort før pausen, da Mikel Merino - under næsten identiske omstændigheder som 10 minutter tidligere - sneg sig ind i feltet på en aflevering fra Declan Rice, og headede bolden i mål fra tæt hold.

Statistik for kampen
Statistik for kampenOpta by StatsPerform

The Gunners var på vej ind i vigtige 45 minutter for deres titeljagt, da de vidste, at de skulle holde fast for at holde sig inden for rækkevidde af Liverpool i titelræset, men deres håb blev dæmpet, da Gabriel humpede skadet ud inden for 10 minutter efter genstarten.

Efter brasilianeren gik ud, var det stort set kun envejstrafik mod Arsenals mål, men på trods af alle de gode muligheder, Liverpool dermed fik, havde de svært ved at bringe keeper David Raya i problemer.

Til sidst fik de nedbrudt Arsenals skadesplagede bagkæde, da en  Alexander-Arnold-pasning blev opsnappet af Darwin Nunez, som bevarede roen og lagde bolden til rette for Salah, der kunne styre den i mål.

Arsenal havde bolden i nettet i de døende øjeblikke, men Anthony Taylor havde fløjtet, før Gabriel Jesus satte den ind, og på trods af syv minutters tillægstid kunne ingen af holdene finde en vinder.

Resultatet fastholder Liverpools forspring på fire point til Arsenal i titelkampen, selv om begge hold i sidste ende taber terræn til ligaens førerhold Manchester City, i denne weekend.

Få alle vores statistikker fra kampen her!

Sådan står titelkampen nu
Sådan står titelkampen nuFlashscore