Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Salah presser Liverpool om kontrakttilbud efter sejr over Manchester United

Opdateret
Salah var i fin form på Old Trafford
Salah var i fin form på Old TraffordČTK / AP / Dave Thompson
Mohamed Salah (32) antyder, at dette kan være hans sidste sæson i Liverpool efter at have scoret sit 15. mål mod Manchester United i en flot 3-0-sejr til gæsterne på Old Trafford søndag.

Salah har mindre end et år tilbage af sin kontrakt på Anfield og sagde, at der ikke har været nogen diskussioner med klubben om at forlænge hans aftale.

Læs mere om kampen her

Egypteren har skrevet sig ind i Merseyside-giganternes rekordbøger og har scoret 214 mål, siden han kom til klubben i 2017.

"Jeg havde en god sommer og havde lang tid for mig selv til at prøve at være positiv, for som I ved, er det mit sidste år i klubben," sagde Salah til Sky Sports.

"Jeg vil bare nyde det, og jeg vil ikke tænke på det. Jeg føler, at jeg er fri til at spille fodbold, og så må vi se, hvad der sker næste år."

Salah lagde op til to mål for Luis Diaz, inden han udbyggede sin rekord som topscorer i møder mellem United og Liverpool ved at score for syvende kamp i træk på Old Trafford.

"For at være fair kom jeg til kampen med tanken om, at det kunne være sidste gang jeg skulle spille på Old Trafford," sagde han.

"Ingen i klubben har talt med mig om kontrakter. Det er ikke op til mig, det er op til klubben."

Salah underskrev en treårig aftale i 2022, som angiveligt gjorde ham til den bedst betalte spiller i klubbens historie med en værdi på mere end 18 millioner pund om året.

Men han er hele tiden blevet sat i forbindelse med et lukrativt skifte til Saudi Pro League.

For et år siden afviste Liverpool angiveligt et bud på 1,2 milliarder kroner fra Al-Ittihad.

Den 32-årige er blot en af tre store Liverpool-spillere, der står uden kontrakt ved udgangen af sæsonen, sammen med anfører Virgil van Dijk og Trent Alexander-Arnold.

På banen er alt dog godt for de røde, da den nye manager Arne Slot har fået en flot start på den skræmmende opgave med at erstatte Jürgen Klopp.

Liverpool har vundet sine første tre Premier League-kampe uden at lukke mål ind og ligger nu bag Manchester City i toppen af tabellen på antal scorede mål.

"Det er et fantastisk resultat. Alle ved, at det er meget vigtigt for byen og for fansene - og for manageren, som spiller sin første kamp her," tilføjer Salah.

"Vi er så glade for resultatet. Hvis man vil kæmpe med i toppen af ligaen, er det den slags kampe, man skal vinde. Jeg er glad for, at det lykkedes os at vinde den.

"Manageren kan godt lide, at vi presser højt. Vi scorede i alle de situationer.

"Der er ikke den store forskel fra Jürgen , og med tiden har vi ændret lidt på den måde, vi spiller på. Vi tilpasser os."

Slot nægtede at udtale sig om, hvorvidt dette definitivt bliver Salahs afskedssæson, og hvordan de røde eventuelt kan erstatte ham.

"Det er mange hvis'er, men i øjeblikket er han en af vores, og jeg er virkelig, virkelig glad for, at han er en af vores," sagde Slot.

"Jeg taler ikke om kontrakter foran spillerne, men jeg kan tale i timevis om, hvor godt han spillede i dag."