Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Seks spillere at holde øje med fra de nyoprykkede Premier League-klubber

Iliman Ndiaye fra Sheffield United
Iliman Ndiaye fra Sheffield UnitedProfimedia
Selvom sæsonen 2023/24 stadig er et par måneder væk, og klubberne har meget arbejde at gøre på transfermarkedet, er der allerede masser af spillere i de nyoprykkede klubber, som kan gøre en forskel i Premier League i næste sæson.

Her vil Flashscore tage et kig på to spillere fra hver af Burnley, Sheffield United og Luton Town - og vurdere, hvilken indflydelse de kan få i den bedste række i næste sæson.

Josh Cullen - Burnley

Burnley sluttede Championship-sæsonen med 101 point og kun tre nederlag i hele ligaen.

Midtbanespilleren Josh Cullen var en stor årsag til deres succes, da han sikrede, at The Clarets altid kunne presse deres spillestil ned over modstanderne og meget sjældent miste kontrollen over en kamp.

Cullen vandt Burnleys Supporters' og Players' Player of the Season.
Cullen vandt Burnleys Supporters' og Players' Player of the Season.Profimedia

Hans rolle på midten af banen gjorde det muligt for de kreative spillere foran ham at udmærke sig, samtidig med at han gav holdet en platform til at opbygge deres angreb gennem banen og som oftest dominere ethvert hold, der blev sat foran dem.

Cullen var tidligere på kontrakt hos West Ham, men fik ikke chancen i Premier League, og han vil bevise, at hans tvivlere tager fejl i den kommende sæson - og vil spille en nøglerolle for Burnley, når de forsøger at undgå nedrykning.

Manuel Benson - Burnley

En anden Burnley-spiller, der kan få stor indflydelse i den bedste række, er den belgiske kantspiller Manuel Benson.

Angriberen tog lidt tid om at vænne sig til den fysiske spillestil i engelsk fodbold, men inden længe havde han etableret sig som en fanfavorit og en af de bedste fløjspillere i den næstbedste række.

Manuel Benson Championship-statistik 22/23
Manuel Benson Championship-statistik 22/23Flashscore

Benson sluttede sæsonen med 11 mål og tre assists fra højre side af midtbanen, og han scorede de fleste af sine mål ved at skære ind på sin venstre fod og skyde forbi målmanden på en forudsigelig, men næsten ustoppelig måde.

Hans flair vil være nøglen til Clarets' angrebsspil i næste sæson, og belgieren vil være en pålidelig kilde til mål i Premier League.

Boblere - Jordan Beyer (central forsvarsspiller), Anass Zaroury (fløjspiller)

Iliman Ndiaye - Sheffield United

Sheffield Uniteds Iliman Ndiaye har uden tvivl været en af de bedste unge spillere i EFL i de sidste par sæsoner og er blevet sat i forbindelse med et Premier League-skifte mange gange tidligere. Nu har han chancen for at vise sine evner sammen med sine holdkammerater efter deres andenplads i The Championship.

Ndiaye scorede imponerende 14 mål og lavede 10 assists i sidste sæson, hvor The Blades uden problemer etablerede sig som det næstbedste hold i ligaen, og i processen sikrede han sig en plads i Senegals VM-trup.

Angriberen er især god med bolden for fødderne, når han dribler forbi forsvarsspillere og skaber chancer til sig selv eller sine medspillere.

Mens The Blades' nuværende trup har brug for en masse arbejde forud for deres tilbagevenden til Premier League, har de en ægte perle i Ndiaye.

Anel Ahmedhodzic - Sheffield United

Et andet område, hvor Sheffield United er stærke, er i det centrale forsvar med den bosniske centerforsvarer Anel Ahmedhodzic.

Han var engang en meget højt vurderet ung spiller, men det lykkedes The Blades at lokke ham væk fra Bordeaux efter deres nedrykning til Ligue 2 i 2022, og han formåede for alvor at imponere under deres oprykningskampagne.

Den 24-årige havde indflydelse i begge ender af banen og scorede seks mål, mens han også hjalp sit hold til 16 af deres i alt 18 clean sheets.

Bland Ahmedhodzic med Ndiaye og vores boblere Sander Berge, der spiller på midtbanen, og The Blades har en stærk rygrad at bygge på i et forsøg på at etablere sig som en Premier League-klub.

Boblere - Sander Berge (central midtbanespiller), Oli McBurnie (angriber)

Carlton Morris - Luton Town

Luton formåede at fuldende deres eventyrlige historie fra National League til Premier League efter at have slået Coventry City i playoff-finalen og der er dermed lagt op til en historisk sæson med topfodbold.

Carlton Morris var topscorer for The Hatters med 20 mål - det bedste resultat i hans professionelle karriere indtil videre - og han vil forsøge at gøre det samme, når han skal spille i Premier League.

Carlton Morris Championship-statistik 22/23
Carlton Morris Championship-statistik 22/23Flashscore

Angriberen var engang ansat af Norwich, da de stadig var i den bedste række, men var begrænset til optrædener for deres ungdomshold, hvilket betyder, at han vil være desperat efter at bevise sig selv som en pålidelig angriber denne gang.

Han leverede også syv assists, hvilket understreger hans værdi væk fra bare at score mål, selvom det stadig er uvist, om han kan tage det berygtede spring op til Premier League, som så mange topangribere i The Championship ikke formår.

Jordan Clark - Luton Town

Jordan Clark var en af Lutons helte i playoff-finalen, da han åbnede scoringen på Wembley og leverede en toppræstation på en af The Hatters' største fodboldeftermiddage.

Udover den ene kamp var han indflydelsesrig i hele deres kampagne som det mest offensive medlem af en tremandsmidtbane, der vidste præcis, hvad der skulle til for at vinde kampe.

Selvom hans tal ikke er så gode som nogle af de andre spilleres (tre mål og fire assists), var hans ihærdighed på tværs af banen og sammenspil med angriberne afgørende for deres playoff-kamp, og det vil igen være vigtigt, hvis de skal overleve i Premier League.

Boblere - Tom Lockyer (central forsvarsspiller), Pelly Ruddock Mpanzu (central midtbanespiller)