Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sky og BBC: Dommere undskylder Højbjerg-fejl over for Brighton

Højbjerg slap for at få dømt et straffe mod sig og leverede en assist til Harry Kane i kampen.
Højbjerg slap for at få dømt et straffe mod sig og leverede en assist til Harry Kane i kampen.AFP
Pierre-Emile Højbjerg og Tottenham havde heldet med sig i lørdagens Premier League-kamp mod Brighton.

En episode i anden halvleg, hvor Højbjerg ved stillingen 1-1 nedlagde Brightons Kaoru Mitoma i feltet, blev hverken opdaget af dommer Stuart Attwell eller VAR-rummet.

Det var en fejl, erkender dommerorganisationen PGMOL.

Både Sky Sports og BBC Sport skriver, at den tidligere topdommer Howard Webb, der er chef for PGMOL, har erkendt brøleren over for Brighton.

Brighton endte med at tabe kampen 1-2 efter et sent mål af målræven Harry Kane. Efter kampen havde Brighton-anfører Lewis Dunk ikke den store sympati for videosystemet.

"Jeg forstår ikke, hvad VAR er her for. Man tager det med for at træffe store beslutninger, men bringer det ikke i spil til store beslutninger. Hvad er så pointen? Han begik helt klart en forseelse," sagde kaptajnen ifølge BBC.

Sky Sports skriver, at Brighton har modtaget en undskyldning. Det er i så fald tredje gang i sæsonen, at dommerorganisationen har givet en klub en undskyldning.

Sejren er vigtig for Tottenham i bestræbelserne på at nå top-4, der giver adgang til næste sæsons Champions League.

London-holdet er på femtepladsen med tre point op til Manchester United og Newcastle, mens Brighton er lidt længere nede på syvendepladsen.