Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Slot er tilfreds med stærk Liverpool-trup forud for Premier League-debut

Opdateret
Slot skal stå i spidsen for Liverpool i ligaen for første gang
Slot skal stå i spidsen for Liverpool i ligaen for første gangReuters
Arne Slot har ikke været i stand til at skrive kontrakt med nogle af de spillere, han ønskede, forud for sin første Premier League-kamp som Liverpool-manager, men hollænderen siger fredag, at han er tilfreds med styrken i den trup, Jürgen Klopp har efterladt ham.

Real Sociedads midtbanespiller Martin Zubimendi besluttede sig for ikke at komme til Liverpool på trods af klubbens bedste indsats, sagde Slot til journalister og tilføjede, at det har været svært at finde spillere, der ville forbedre hans trup.

"Vi går videre med dem, vi har," sagde Slot forud for lørdagens besøg hos nyoprykkede Ipswich Town.

"(Wataru) Endo gjorde det godt i pre-season. Vi er et godt sted. Zubimendi besluttede ikke at komme, vi gjorde alt, hvad vi kunne. Hvis en spiller beslutter sig for ikke at komme, så er det indlysende, at han ikke kommer."

Slot sagde, at han var tilfreds med, hvor hurtigt han har været i stand til at implementere sin spillestil i Liverpool, som vandt deres tiende Liga Cup i sidste sæson.

"Jürgen efterlod holdet på et godt sted, og vi prøver at bygge videre derfra - vi ændrer ikke alt. Faktisk har vi ikke ændret så meget, fordi mange ting allerede var gode," sagde han.

"Heldigvis for mig kendte drengene allerede meget af denne spillestil, for mange ting er forblevet de samme, og vi har forsøgt at justere, hvor vi kan, for at forbedre holdet.

"Sidste sæson var også en sæson, hvor de kunne vinde et trofæ med dette hold, så vi håber og sigter efter det samme."

Den tidligere Feyenoord-manager sagde, at der ikke var nogen lette kampe i Premier League, og at hans spillere var klar til at møde Ipswich.

"De har gjort det rigtig godt i de sidste par år under deres manager (Kieran McKenna). Det bliver interessant at se, hvad der kommer til at ske i morgen," tilføjede Slot.