Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Southampton henter angriberen Brereton Diaz på en fireårig aftale

Ben Brereton Diaz i aktion for Sheffield United i sidste sæson
Ben Brereton Diaz i aktion for Sheffield United i sidste sæsonAFP
Southampton har skrevet en fireårig kontrakt med angriberen Ben Brereton Diaz fra Villarreal, oplyste Premier League-klubben tirsdag.

Den 25-årige angriber Ben Brereton Diaz forlod Blackburn til fordel for Villarreal i Spanien inden starten af sidste sæson, men tilbragte anden halvdel af sæsonen på lån i Sheffield United, hvor han scorede seks mål i 14 kampe i den bedste række. Han kunne dog ikke forhindre Yorkshire-klubben i at rykke ud af Premier League.

Ben Brereton Diaz forbliver dog i den bedste engelske fodboldrække, da han har valgt at slutte sig til nyoprykkede Southampton.

Sydkystklubben har ikke oplyst noget om transfersummen, men flere britiske medier skriver, at Southampton havde brugt 62 millioner kroner i første omgang.

"Jeg er helt oppe at køre," siger den chilenske landsholdsspiller Brereton Diaz, der dog er født i Stoke, til Southamptons hjemmeside.

"Det er gået glat de sidste par dage, og jeg er glad for at få det hele på plads og skrevet under."

"Jeg er virkelig spændt på at møde alle, det er fantastisk at være involveret i denne fantastiske klub."

Southamptons manager Russell Martin tilføjede: "Jeg er virkelig glad for at kunne byde Ben velkommen i truppen. Han er en alsidig og intelligent fodboldspiller, der er i stand til at spille på en række positioner i angrebet."

"Han er en stærk, kraftfuld løber og en selvsikker afslutter med en god målrekord, inklusive sidste sæsons ophold i Premier League, hvor han tilpassede sig niveauet ekstremt hurtigt."

Brereton Diaz blev Southamptons anden signing tirsdag, efter at klubben meddelte, at Kuryu Matsuki var kommet til fra FC Tokyo.

Den 21-årige midtbanespiller skal tilbringe sæsonen på lån i Goztepe i Tyrkiet, som er en anden klub i Sport Republic.