Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Southampton henter Mateus Fernandes i Sporting på en femårig aftale

Mateus Fernandes i aktion for Estoril under sit lejeophold i sidste sæson
Mateus Fernandes i aktion for Estoril under sit lejeophold i sidste sæson REUTERS/Pedro Nunes/File Photo
Southampton har skrevet kontrakt med midtbanespilleren Mateus Fernandes fra de portugisiske mestre Sporting på en femårig aftale, oplyste den nyoprykkede Premier League-klub tirsdag.

Mateus Fernandes fra Sportings akademi var i sidste sæson udlejet til den portugisiske topklub Estoril, hvor han spillede 28 kampe og hjalp klubben med at nå deres første pokalfinale i 80 år - Det endte dog med et nederlag til Braga efter straffesparkskonkurrence i Liga Cup-finalen.

Britiske medier melder, at Southampton har betalt i omegnen af 131 millioner kroner for det 20-årige talent.

"Jeg er meget glad for at være her, det er en drøm, der går i opfyldelse at komme til England og spille i Premier League," siger Fernandes til Southamptons egen hjemmeside.

"Det er efter min mening den bedste liga i verden. Den har de bedste trænere, de bedste spillere og de bedste hold. Det er godt for mig, for min udvikling, og jeg er glad."

Den portugisiske U21-landsholdsspiller er den seneste tilføjelse til manager Russell Martins trup, efter at klubben for nylig også skrev kontrakt med den chilenske angriber Ben Brereton Diaz fra Villarreal og den japanske midtbanespiller Kuryu Matsuki fra FC Tokyo.

"Mateus er en spiller, vi har holdt øje med i et stykke tid, og som vi er meget begejstrede for," siger Martin.

"Han bringer stor energi, er god til at holde på bolden og leder altid efter den fremadrettede aflevering.

"Han er ung og fuld af entusiasme. Med den evne, han har til at drive spillet fremad, tror vi, at han har nogle nøgleegenskaber, som virkelig kan hjælpe os - ikke bare i fremtiden på grund af hans alder, men også her og nu i Premier League."

Saints startede deres ligakampagne med et 1-0-nederlag til Newcastle United og er næste gang vært for Nottingham Forest på lørdag.