Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spansk medie: Real Madrid jagter engelsk Liverpool-stjerne

Trent Alexander-Arnold har optrådt 31 gange for det engelske landshold med tre scoringer til følge.
Trent Alexander-Arnold har optrådt 31 gange for det engelske landshold med tre scoringer til følge. Carl Recine/Getty Images Europe/Getty Images via AFP
Måske skifter Trent Alexander-Arnold til næste sæson Liverpools røde trøjer ud med Real Madrids hvide. Ifølge spanske Relevo er den spanske hovedstadsklub nemlig gået på jagt efter englænderens underskrift.

Ifølge det spanske medie Relevo har Real Madrid i øjeblikket travlt med at forsøge at forstærke sig på begge backpositioner. Rygter om en kommende aftale med Bayern Münchens canadiske venstreback, Alphonso Davies, har længe floreret, og nu er det så højrebacken, der er i fokus hos det spanske mesterhold.

Således skriver Relevo, at Florentino Pérez og Co. har Liverpools 25-årige engelske stjerne Trent Alexander-Arnold i kikkerten. Ifølge mediet har den spanske hovedstadsklub allerede været i kontakt med Alexander-Arnold, der har kontraktudløb på Anfield efter denne sæson.

Med Trent Alexander-Arnold har Los Merengues dermed udset sig den umiddelbare arvtager for 32-årige Dani Carvajal, der siden 2013 har været kongeklubbens fast mand i forsvarets højre side og har mere end 400 kampe for klubben på CV’et.

Ifølge Relevo er der dog hård kamp blandt flere europæiske storklubber om englænderens underskrift, efter Alexander-Arnold de seneste syv år har etableret sig som en af Premier Leagues helt store stjerner og en alsidig brik i Gareth Southgates sidste tid som engelsk landstræner, hvor den 25-årige Liverpool-stjerne figurerede både i forsvaret og på midtbanen.

Hidtil har Trent Alexander-Arnold optrådt 318 gange for Liverpool, hvor det er blevet til 19 scoringer i alt. Undervejs er det blevet til i alt syv trofæer med The Reds, herunder både en Premier League- og en Champions League-titel.

Netop Real Madrid og Liverpool skal i slutningen af november mødes i Champions Leagues ligafase, når Anfield lægger græs til en omkamp af Champions League-finalerne i både 2018 og 2022, hvor det spanske storhold i begge tilfælde trak sig sejrrigt over Alexander-Arnold og Co.