Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spurs-træner hylder trios lederskab i West Ham-sejr

Opdateret
Spurs fik en stor sejr over London-rivalerne West Ham
Spurs fik en stor sejr over London-rivalerne West HamBENJAMIN CREMEL / AFP
Tottenham-chefen Ange Postecoglou var meget tilfreds med det lederskab, hans spillere viste i sejren over West Ham.

Dejan Kulusevski, Yves Bissouma og Heung-min Son slog alle til i 4-1-sejren. Og det var dejligt for Postecoglou at se lederne træde i karakter.

"Absolut. Deki (Kulusevski, red.) er anfører for Sverige, Bissouma er anfører for sin (nation). Som jeg sagde forleden, handler det ikke kun om en eller to profiler. Det var godt at få den rigtige anfører, Sonny, på banen. Han er tydeligvis en kvalitetsspiller, og det så vi med hans afslutning.

"Jeg synes bare, at det var en rigtig stærk samlet præstation, og det var nødvendigt, at vi viste forskellige facetter, hvilket nok er det mest glædelige."

"Når man ser på deres midtbane, har de fyre som (Tomas) Soucek, der er en stor, fysisk tilstedeværelse, og (Lucas) Paqueta og (Guido) Rodriguez, der er teknisk ret gode. Du er nødt til at vinde den kamp på midtbanen, for hvis de får styr på deres forreste spillere, så er de virkelig truende, og de er alle tre hurtige og dynamiske."

"Vi var nødt til at stoppe det ved roden, så at sige, og det synes jeg, vi gjorde rigtig godt. Jeg synes, at det var lidt af en armlægning i starten, men jeg synes, at vi fastholdt vores intensitet og til sidst knækkede dem."