Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag hylder United-ledelse for proaktivt transfermarked

Manchester United-boss Erik ten Hag er tilfreds med klubbens forretninger indtil videre.
Manchester United-boss Erik ten Hag er tilfreds med klubbens forretninger indtil videre.Profimedia
Manchester United er i front på transfermarkedet takket være klubbens ledelse, der tager hurtige og afgørende skridt for at sikre sig nye spillere tidligt, siger manager Erik ten Hag efter underskrivelsen af Leny Yoro og Joshua Zirkzee.

Siden den britiske milliardær og INEOS-formand Jim Ratcliffe overtog kontrollen med fodboldaktiviteterne på Old Trafford og købte 25 % af aktierne i februar, har United ikke kun været vidne til et nyt hierarki, men også nydt godt af nye ideer.

United skrev torsdag kontrakt med den franske forsvarsspiller Yoro på en femårig kontrakt for 522 millioner kroner og teenageren var blevet jagtet af flere europæiske topklubber, før han skiftede til Manchester, herunder Real Madrid.

En anden vigtig signing var angriberen Zirkzee, som havde en fremragende sæson med Serie A-klubben Bologna i sidste sæson og spillede for Holland ved EM. United betalte 220 millioner kroner for den 23-årige på en femårig aftale.

Ten Hag på sidelinjen under Uniteds venskabskamp mod Rangers i lørdags
Ten Hag på sidelinjen under Uniteds venskabskamp mod Rangers i lørdagsReuters

"Det er meget godt, at vi også er fremme i skoene, vi er meget proaktive ," sagde Ten Hag lørdag.

"Så (ledelsen) gør et godt stykke arbejde i øjeblikket, og det er sådan, vi ønsker at agere som United."

"Vi er meget ambitiøse, og man er nødt til at være på forkant og være klar til sæsonen. Jo tidligere du får dine spillere ind, jo hurtigere kan du arbejde med dit hold."

Yoro gjorde et stærkt indtryk i sin United-debut i 2-0-sejren over skotske Rangers i lørdags, mens Zirkzee, som har fået fri efter EM, forventes at slutte sig til truppen i august.