Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ten Hag ønsker større træfsikkerhed: Vi burde ikke have ventet på en sen sejr

Ten Hags hold havde brug for en sen sejr mod Fulham
Ten Hags hold havde brug for en sen sejr mod FulhamReuters
Manchester Uniteds manager Erik ten Hag sagde, at spildte chancer fortsat er et stort problem, efter at hans hold slæbte sig til en 1-0-sejr over Fulham i Premier League-premieren fredag.

Et optimistisk Old Trafford-publikum faldt til jorden i store dele af den første kamp i den engelske topliga efter at have set deres hold kæmpe for at skabe åbninger.

Når de opstod, blev de for det meste spildt, indtil indskiftede Joshua Zirkzee scorede et sent sejrsmål i sin debut.

"Jeg tror, at et af de områder, vi skal have styr på, er, hvordan vi dræber (spillet) i feltet. Vi så det i venskabskampene og i sidste uge mod (Manchester) City (i Uniteds Community Shield-nederlag)", lyder det fra Ten Hag til journalister efter kampen.

"Vi skabte nok chancer og burde ikke have ventet på en sen sejr. Vi skal være mere sammensatte og dræbe holdene.

"Måske er det fordi, det er starten på sæsonen, og spillerne skal komme i fuld fart. Vi har nok spillere med evner til at score."

Den sene sejr kom via den hollandske angriber Zirkzee, der kom ind fra bænken og omsatte et sent indlæg fra Alejandro Garnacho.

"Han (Zirkzee) havde en skade i slutningen af sit ophold i Bologna. Vi er nødt til at opbygge det efterslæb han har", siger Ten Hag.

"Han har nogle egenskaber, som vi ikke havde, og det viste han med det samme. Han er meget god i sine kombinationer. Vi har nogle meget gode boldspillende kombinationer på holdet, men han er nødt til at komme ind i feltet for at score mål, og det gjorde han i aften.

"Han er Man United-spiller, og det er meget godt for en angriber at komme ind og score sit første mål."