Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

ten Hag: Overgangsperiode i Manchester United er ikke en undskyldning

Ten Hag er under stigende pres
Ten Hag er under stigende presREUTERS / Molly Darlington
Manchester United er i en overgangsperiode og døjer med skader, men det kan ikke bruges som en undskyldning, sagde manager Erik ten Hag torsdag.

Ten Hags hold, som stadig er uden de skadede Rasmus Højlund og Luke Shaw, har tabt deres to seneste Premier League-kampe, herunder et 3-0-nederlag på hjemmebane til Liverpool, men manageren ignorerer kritikken.

"Det påvirker mig ikke, jeg ved, hvor vi er i processen, og hvad vi skal gøre, hvor vi er på vej hen," sagde Ten Hag på et pressemøde forud for lørdagens kamp mod Southampton.

"Vi er stadig i en overgangsperiode, vi skal integrere en masse unge spillere, og vi har stadig problemer med skader.

"Før nogen tænker på undskyldninger, nej, vi er nødt til at vinde hver kamp. Det ved jeg, det ved holdet, og det er ligegyldigt, hvem der er til rådighed, og vi vil fokusere på hver kamp og i hver kamp have den tankegang, at vi skal vinde."

På trods af de dårlige resultater siger manageren, at holdet er på vej i den rigtige retning.

"Når man ser resultaterne, er der selvfølgelig ingen, der er tilfredse, og spillerne har også en meget god fornemmelse af kvaliteten af processen," siger Ten Hag.

"Og når man analyserer kampene, alle kampene indtil nu, er vi på vej i en god retning. Når man er i en overgangsperiode og skal opbygge et hold, er vi nødt til at forbedre os og træde i karakter.

"Vi må se, hvor vi er i maj næste år, det er meget tidligt på sæsonen."

Ten Hag blev spurgt om de seneste kommentarer fra den tidligere United-spiller Cristiano Ronaldo om, at en Manchester United-manager ikke kan sige, at de ikke vil kæmpe for at vinde ligatitlen eller Champions League.

Hollænderen foretrak at fokusere på Ronaldos andre kommentarer, hvor han sagde, at klubben har brug for tid til at genopbygge.

"Han sagde, at Manchester United ikke kan vinde Premier League. Det sagde han, hvis du læser artiklen godt," sagde Ten Hag.

"Han er langt væk i Saudi-Arabien, langt væk fra Manchester. Alle kan have en mening."

Manageren sagde, at hverken angriberen Højlund eller forsvarsspilleren Shaw var til rådighed for turen til Southampton. Begge spillere har endnu ikke optrådt i denne sæson på grund af skader, men de gør gode fremskridt.

Midtbanespilleren Manuel Ugarte kan dog få sin debut efter at have skrevet under med Paris Saint-Germain på deadline day, selv om han først kom tilbage fra landskamp med Uruguay i torsdags.

United er nummer 14 i tabellen med tre point, mens Southampton er næstsidst og endnu ikke har vundet et point i denne sæson.