Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomas Frank inden City-kamp: Næsten umuligt at stoppe målmaskinen Haaland

Haaland har scoret 70 mål i 69 Premier League-kampe
Haaland har scoret 70 mål i 69 Premier League-kampeAction Images via Reuters / John Sibley
Erling Haalands forudseenhed og bevægelse gør Manchester City-angriberen næsten umulig at stoppe, siger Brentford-manager Thomas Frank, inden hans hold skal møde mestrene på Etihad Stadium lørdag.

Haaland har været Premier Leagues topscorer i de seneste to sæsoner, og nordmanden har allerede scoret syv mål i tre kampe i denne sæson, herunder to hattricks.

"Det er tæt på umuligt", sagde Frank til journalister torsdag, da han blev spurgt, hvordan han ville dæmme op for truslen fra Haaland, som har scoret 70 mål i 69 Premier League-kampe.

"Mange hold har forsøgt at neutralisere ham. Jeg synes, han er en fantastisk spiller. Jeg synes, at hans bevægelser i feltet er noget af det bedste, vi nogensinde har set. Den måde, han forudser spillet på og konstant er i bevægelse og fokuseret og bevidst om, hvor han skal placere sig selv. Det er topniveau ... han er en god spiller på verdens bedste hold."

Haaland scorede sejrsmålet i den tilsvarende kamp i sidste sæson og lavede en assist til et af Phil Fodens tre mål på Brentfords Gtech Community Stadium.

Frank siger, at Brentford, som har seks point efter de første tre kampe, dog stadig kan få noget ud af ligaens førerhold i denne weekend.

"Vi ved, at hvis vi rammer et godt niveau, kan vi gøre det svært for dem," tilføjede han.