Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomas Frank kritiserer trøje-reklamer for betting: "Reklame for betting er et problem"

Thomas Frank kritiserer trøje-reklamer for betting: "Reklame for betting er et problem"
Thomas Frank kritiserer trøje-reklamer for betting: "Reklame for betting er et problem"Profimedia
Thomas er kritisk over for gambling til trods for at Brentford har et spillefirma som sponsor på trøjen, og at klubbens ejer, Matthew Benham, har tjent mange penge på at etablere bettingfirmaet Smartodds.

Det afslørede han på et pressemøde før Brentfords Premier League-kamp lørdag mod Tottenham som egentlig mest handlede om den karantæne, som holdets topscorer, angriberen Ivan Toney har fået for brud på betting-reglerne. 

"Generelt set er der et spilleproblem, som vi må være opmærksomme på i samfundet. Personligt mener jeg, at reklame for gambling er et problem", sagde Thomas Frank.

Derudver fastslog Thomas Frank, at Ivan Toney ikke skal bekymre sig om fremtiden i Brentford ovenpå straffen på otte måneders karantæne for at bryde bettingreglerne i engelsk fodbold. Det fastslår Brentford-træner Thomas Frank fredag. Han har stadig fuld tillid til sin stjerneangriber.

"Hans fremtid er hos Brentford. Det er der ingen tvivl om", siger Thomas Frank.

Den danske succestræner vil forsøge at støtte Ivan Toney så godt som muligt i den kommende tid.

"Jeg har været i kontakt med ham. Han er skuffet og ked af situationen", siger Thomas Frank ifølge Reuters.

"Vi skal være opmærksomme på hans mentale helbred. Ivan er fodboldspiller, men han er også et menneske, der har familie og venner. Og han har været meget på forsiderne i løbet af det seneste år", siger han.

27-årige Toney har fået karantæne frem til 16. januar 2024 for 232 brud på bettingreglerne. Han fik også en bøde.

"Han har tydeligvis begået nogle fejl, men vi vil gerne hjælpe ham. Vi skal bare vide, hvad vi har lov til at gøre. Især i de første fire måneder", lyder det fra Thomas Frank.

I dommen over Toney er det fastslået, at han ikke må spille kampe for klub- og landshold i perioden frem til januar næste år.

I de sidste fire måneder af karantæneperioden må han dog gerne træne med holdet. Det kan Toney dermed gøre fra 17. september.