Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tidligere Liverpool-forsvarer trækker sig angiveligt tilbage som 33-årig

Matip under sin afsked med Liverpool
Matip under sin afsked med LiverpoolPaul Ellis / AFP
Den tidligere Liverpool-midterforsvarer Joel Matip har angiveligt besluttet sig for at stoppe med fodbold efter at have været tæt på at skifte til flere klubber denne sommer.

Ifølge det tyske medie Ruhr Nachrichten S04 har camerouneren valgt at indstille sin karriere efter at være blevet fritstillet af Liverpool.

Matip, der blev uddannet og etablerede sig i Schalke, pådrog sig en korsbåndsskade i december 2023 og var tvunget til at gå glip af hele anden halvdel af sidste sæson under Jürgen Klopp.

Da hans ophold i Liverpool, der havde varet siden 2016, sluttede, var den erfarne forsvarsspiller i søgelyset hos flere klubber, der så ham som en klog investering.

I de seneste måneder er camerouneren blevet kontaktet af flere italienske klubber - herunder Juventus og Roma - samt af sin tidligere klub Schalke.

Der var tilsyneladende mange alternativer for Matip, men på trods af muligheden for at konkurrere på et højt niveau har han besluttet at lægge støvlerne på hylden.

Den 33-årige vandt Premier League, Champions League, Super Cup, Club World Cup, FA Cup, Community Shield og to EFL Cups med Liverpool.

Matip vandt også DFL-Supercup og DFB-Pokal i Tyskland.